Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Milyen húst szoktak rántani...

Kankalin kérdése:

Milyen húst szoktak rántani és milyet sütni? Miből készül a fasírt? Még kezdő vagyok ebben a szakácskodásban.

Figyelt kérdés
2010. ápr. 17. 18:28
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Rántani:csirkecomb,sertés karaj,esetleg comb.

Pulyka mell is rántható,de nem a legjobb.

Fasírozottnak sertés-hashús,vagy valamilyen zsírosabb rész jó.

Sütni csirkecomb,disznóból a tarja a jó.

2010. ápr. 17. 18:43
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim válasza:
100%
nem lehet kategóriákat léterehozni, álltalában disznö lapockát, sonkát vagy csirek combját szokták rántani. sütésnél nem mindegy, h egyben, egészben vagy pedig szeletben szeletnéd sütni. ezt álltalában az szabja meg az emberbél, h mennyi kredite van 1 ételre. leht pár száz FT-ből is sultet csinálni, meg akár több 10000Ft-ből is (bélszín érmék. fasirtot leggyakrabban darálthúsból készítenek- ízlésnek megfelelően keverve a húst a zsírral- a fűszereket is ennek függvényében teszik bele. de viszont vannak olyan fasirtok, melyet akár 3 féle állat húsának daráltjából készítenek.
2010. ápr. 17. 18:48
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:

Fasirthoz használhatsz darálthúsként: sertés combot, lapockát, dagadót.

Rántani combot, karajt, vagy ha szereted a kicsit zsirosabb husokat akkár tarját is lehet.

Sütni legjobb az oldalas, és a tarja.

Nagyon finom a sült kacsacomb, de a pulyka felsőcomb is jó.

2010. ápr. 17. 19:14
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 anonim ***** válasza:

Fasírtot készíthetsz darált pulykahúsból. Pulyka apróhúst szoktam ledaráltatni.

Sütni , főleg tölteni jó a sertés dagadó.

2010. ápr. 24. 20:51
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!