Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Dr Oetker pudingpor forralás...

Dr Oetker pudingpor forralás nélkül?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Szerintetek az működik, hogy a Dr Oetker pudingport nem tejben, hanem tejszínben keverem el, forralás nélkül? Csak ez van itthon, a hulalát meg nem tenném fel a tűzhelyre...



2016. aug. 22. 09:46
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy más lesz az állaga, de nagyon kíváncsi vagyok, úgyhogy kérlek írd meg, mi lett belőle.
2016. aug. 22. 10:07
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
50%

Hogyne, sőt akár be is kanalazhatod porformában!

Biztosan isteni lesz!

2016. aug. 22. 10:49
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem főzés nélküli puding, akkor nem lesz jó íze, (gyakorlatilag nyers marad )akármivel kevered is össze.

Akkor inkább már főzd meg kevesebb vízben, vagy gyümölcslében, és a kihűlő/langyos pudingot keverd össze óvatosan keményre vert tejszínhabbal.

Kellemes, könnyű állagú pudingos krémed lesz.

2016. aug. 22. 12:32
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Ha főzős puding, akkor a keveréstől nem fog besűrűsödni, keverheted bármibe. Csak a főzés sűríti.
2016. aug. 22. 14:28
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!