Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Konzerv loncshúsból /Pápai,...

Konzerv loncshúsból /Pápai, stb. / milyen (finom) kajákat lehet készíteni?!

Figyelt kérdés
Koszi elore is!!

2016. aug. 30. 10:19
 1/9 anonim ***** válasza:
82%
Alapvető tudnivaló: Hevíteni nem szabad. Nem mert veszélyes, hanem mert borzalmas trutyi lesz belőle. Csak hidegen fogyasztandó _szerintem_
2016. aug. 30. 10:42
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/9 anonim ***** válasza:
76%
Elég régen volt szokás a a konzerv löncshúst meleg ételként hasznosítani. De előfordult rántva, de darálthús helyett rakott ételekben is felhasználták. nagyon zsíros, és nem túl egészséges. Szerintem.
2016. aug. 30. 10:47
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/9 A kérdező kommentje:
Koszi a válaszokat! Nagymamám szokott belole uncle bens mártással szecsuánit csinálni régen, az mondjuk így nem volt rossz, maga a szecsuàni, a rizskoretet nem szerettem, nem is ettem meg. :)) próbàltuk már sajtos panírban ránva, úgy elég jó volt. Am. nem mindegyikbol lesz /annyira/ trutyi, sajnos az eredeti pápai már nem olyan mint régen, sajnos elég vacak es tényleg elég zsíros, most egy-két másik gyártó termèke jobb annàl. Régennagyon finom volt nyersen is! Koszi még egyszer!
2016. aug. 30. 10:58
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha a teflont csak kikened olajjal és megfonnyasztol rajta egy kis vöröshagymát, majd arra dobod a löncsöt. Áforgatod, só nem kell bele, csak bors (esetleg zúzott fokhagyma) és amit egyébként még gondolsz. A készre főzött rizst is belekavarod. Akkor lesz egy viszonylag elfogadható tölteléked rakott cuccokhoz. De az az igazság, hogy a tartósító-szer íze az bizony megmarad.
2016. aug. 30. 14:25
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/9 A kérdező kommentje:
Koszi a segïtseget!!!
2016. aug. 30. 15:37
 6/9 Bé.Gabi ***** válasza:
66%

Mindenki elmondta, hogy mennyire gusztustalanul néz ki, hogy tele van tartósítószerrel. Miért nem veszel normális alapanyagokat és készíted el magad. Hidd el ha nincs is érzéked a főzéshez, annál nagyobb lesz a sikerélmény egy-egy jól sikerült elkészített étel után. Arról nem is beszélve, hogy a család sokkal jobban értékel egy saját kreációt mint a konzervnyitogatást. Pl. A YOU TUBE tele van jobbnál jobb ételekkel és ami még nagyon jó az az Apróséf nevű oldal. Itt lépésről lépésre megmutatják az ételek elkészítését.

Rélem nem bántottalak meg.

2016. aug. 31. 20:34
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/9 A kérdező kommentje:
Kedves 6-os! Szoktam nézegetni az Apróséfet, a Nosalty-t, és a Mindmegettét is! Állítólag nagyon jól fozok és sutok /én általánban nem kószolom meg/, nem éhes rokonok/barátok is megesznek 6-7 sult csirkét egy ulto helyukben, mindig dícsérik a foztomet!!! De a család szereti a konzerv loncsot, ezért kérdeztem. :))
2016. szept. 2. 10:57
 8/9 anonim ***** válasza:
28%

Ha állítólag nagyon jól főzöl, akkor miért itt írsz ki ennyi "világbajnok " kérdést ? Ha az említett oldalakon nem találsz megfelelőt, akkor használd a saját fejedet!

A jól főzés nem abban merül ki, hogy sütök 5-6 csirkét, és boldogok az éhes rokonok/barátok...

2016. szept. 2. 11:36
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/9 A kérdező kommentje:
Miért vagy ilyen undok?! Azért kérdeztem, mert hátha ,mások még jobban tudják /attól h jól fozok, meg nem tudok mindent. Ha nem érdekel, ne válaszolj, légy szíves! Koszi
2016. szept. 2. 14:56

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!