Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Őzlábgomba elkészítése?

Őzlábgomba elkészítése?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy rántva a legfinomabb, de most szénhidrát hozzáadása nélkül szeretném elkészíteni. Pörköltnek már próbáltam, de úgy rágós lett. Egyéb ötletek?

2016. okt. 19. 12:07
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Az egészben hagyott gombafejeket egyhén sózd, borsozd,tegyél bele egy mogyorónyi vajat,ha van kevés friss kakukkfűvel szórd meg és grillsütőben, vagy kontat grillben süsd meg. Mondjuk én ezt foghagymás pirítóssal szoktam enni ,de nagyon finom köretként is hús mellé.
2016. okt. 19. 12:34
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Svéd gombasalátának is finom, de puhára kell hagymán, kevés olajon párolni, akkor nem lesz rágós.Paradicsomsűrítmény, reszelt citromhéj, de nagyon különleges tud lenni reszelt narancshéjjal, babérlevél,némi cukor vagy édesítőszer ( a par.savassága miatt ). Hidegen, melegen finom, akár önálló ételként is, de sovány hússal -nyilvánvalóan- sokkal laktatóbb.
2016. okt. 19. 12:45
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!