Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Miért kell a habarásra önteni...

Miért kell a habarásra önteni a főzelék levéből? Miért nem lehet a fehér lötyit egyből a pirosra önteni?

Figyelt kérdés
2017. febr. 11. 16:27
 1/5 anonim ***** válasza:
81%
Mert kicsapódik a tejföl. A levével pedig kiegyenlíted a hőt, tehát ahogy a forrót adod a hideghez az lassan felmelegszik, és mikor beleöntöd nem csapódik ki. Ha a jéghideget öntöd bele a forróba, nem tudod szépen elkeverni, darabos lesz.
2017. febr. 11. 16:33
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 A kérdező kommentje:
Értem, köszi!
2017. febr. 11. 16:58
 3/5 anonim ***** válasza:
18%
Csak akkor kell, ha bolti tejfölt használsz. Házi tejföl, vagy főzőtejszín esetében nem kell, mert az nem csapódik ki, hanem elolvad.
2017. febr. 11. 17:12
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 anonim ***** válasza:
86%
Az elsőt miért pontozták le, mikor tök korrekt választ írt...
2017. febr. 11. 18:07
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 anonim ***** válasza:
80%
A hőkiegyenlítés bevált módszer.Igaza van az elsőnek.
2017. febr. 11. 18:35
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!