Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mi a különbség a rántott husi...

Nilla02 kérdése:

Mi a különbség a rántott husi és a rántott csirkemell között?

Figyelt kérdés
Hát eddig egy és ugyan az volt...csak ma mondta barátom és barátnőm, hogy van egy kis különbség a kettő között és valaki el tudná nekem mondani, hogy mi is lenne a különbség a kettő között?

2017. febr. 21. 20:45
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
28%

Felénk rántott hús karaj ,és tarja. Ezekhez nem tesszük hozzá ,hogy rántott karaj vagy tarja megnevezést.

Ha viszont csirkéből készül akkor hozzá szoktuk tenni annak csirke alkatrésznek a nevét amiből készül pl. rántott csirkemell, rántott csirkecomb , vagy éppen akár ugyan így rántott pulykamell vagy rántott pulykamedálion. Ízben és van eltérés és elkészítés módban is. A karajt be szokták áztatni ,fokhagymás tejbe mert elég száraz a húsa. Régen a karajt és tarját zsírban sütötték ki . A csirkét pedig olajban.

2017. febr. 22. 10:29
Hasznos számodra ez a válasz?
 12/13 anonim ***** válasza:
91%
A különbség a hús alapanyag. Rántott "husi " többféle állat húsából készülhet, de rántott csirkemell, csak nyers csirkemellből, a szokásos módon panírozva készülhet.
2017. febr. 22. 12:44
Hasznos számodra ez a válasz?
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
Tényleg egyre hülyébb a nép, ez nem vitás!
2017. febr. 22. 17:01
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!