Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogyan kell profin fűszerezni...

Hogyan kell profin fűszerezni az ételt?

Figyelt kérdés
ti többször megkostoljátok az ételt hogy elég fűszeres-e? az olyan ételeket hogyan fűszerezitek be, amit nyersen kell fűszerezni pl. fasirt? mi a technikátok?

#főzés #fűszerezés étel
2017. máj. 18. 14:52
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem leginkább ízlés kérdése, hogy ki hogyan szereti, de persze sok múlik a tapasztalaton. Pl rákereshetsz a sztárszakácsok milyen ételt hogyan fűszereznek, vagy te magad is kitapasztalhatod hogyan jön be neked.

Egy biztos... apámat nem szabad fűszerezni engedni, mert sós lesz az egész.

2017. máj. 18. 16:23
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/16 Carragher_x ***** válasza:
100%
A kóstolás elengedhetetlen. Fasírtnál dettó.
2017. máj. 18. 16:25
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Kóstolás, de a fasírtot rendre nem tudom elég fűszeresre csinálni, sajna :(
2017. máj. 18. 18:27
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/16 A kérdező kommentje:
fasírtnál pl. az a baj, hogy nyersen kell befűszerezni a húst, és nem lehet megkóstolni hogy elég fűszeres-e. :) köszönöm szépen a válaszokat. :)
2017. máj. 18. 20:38
 5/16 Carragher_x ***** válasza:
77%
Már hogyne lehetne megkóstolni?:)
2017. máj. 18. 20:56
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/16 A kérdező kommentje:
Carragher_X, ha te a nyers húst megkóstolod..............
2017. máj. 20. 12:17
 7/16 Carragher_x ***** válasza:
100%
Miért ne kóstolnék nyers húst? Kezdjük ott, hogy alapból rengeteg esetben nyersen fogyasztod a húst, elég ha számos halra vagy épp egy sima tatárra gondolsz. De hogy sertést is mondjak, szted a kolbász hogy készül?:)
2017. máj. 20. 12:51
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/16 A kérdező kommentje:
én megsütöm a húst, kolbászt, és úgy eszem :) de úgy látszik, nem mindenki eszi így... :)
2017. máj. 20. 19:36
 9/16 Carragher_x ***** válasza:
65%

Érdekes gasztronómiai utazás lehet a sült szárazkolbász:D:D:D No meg a sült tatár meg a jól átsütött szusi is:D:D:D

Egyébként senki sem mondta, hogy nyersen fogyaszd el a fasírtot, fűszerezésről kérdeztél. Ahhoz pedig bármilyen hihetetlen neked, meg kell kóstolni a bekevert és még ki nem sütött fasírtot, ugyanúgy mint ahogy a kolbásztöltésnél is megkóstolják a bekevert tölteléket egy disznóvágáson.

2017. máj. 20. 20:13
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/16 A kérdező kommentje:
érdekes, a nagytatám aki hentes, még sosem említette hogy nyersen kóstolgatta volna a húst... :)
2017. máj. 20. 20:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!