Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » A megmaradt kovásszal mit...

A megmaradt kovásszal mit kell kezdeni? Most sütök először kovászos kenyeret.

Figyelt kérdés
2017. máj. 29. 08:36
 1/5 anonim ***** válasza:

megtarthatod további sütéshez, így: (középtájon van)

[link]


vagy fagyasztható, így:

[link]

2017. máj. 29. 08:50
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

#1

Kovászt KIDOBNI?!


Kérdező: fagyaszthatod, bemorzsolhatod liszttel újra felhasználásig, vagy etetheted addig, amíg szükséged lesz rá ismét, tetszésed szerint.

2017. máj. 29. 09:05
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Igen, életben tarthatod a következő sütésig.Ki ne dobd!
2017. máj. 29. 09:15
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 anonim ***** válasza:
A családunk kovásza már több mint 150 éves.
2017. máj. 29. 09:38
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 anonim ***** válasza:

Mielőtt elszörnyednél a fenti 150 éven: Nem arról van szó, hogy a liszt 150 éves, ami benne van, hanem folyamatosan etetve van.

Kovászt elég egyszer készíteni egy életben, ha vigyázol rá.

Amikor kiveszel belőle, pótolod is, eteted. Hűtőben simán tarthatod, de ha csak nagyon ritkán van rá szükséged, le is fagyaszthatod.

2017. máj. 29. 10:11
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2022, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info@gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!