Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mi lesz, ha tejes tésztába...

Mi lesz, ha tejes tésztába (pl. : palacsinta) rakok egy kis laktáz-enzimet, hogy előre le legyen bontva a tejcukor benne és úgy sütöm ki?

Figyelt kérdés
NEM vagyok tejcukor érzékeny, csak kíváncsi vagyok.
2017. jún. 4. 20:36
 1/4 A kérdező kommentje:
Vagy a tejbe, állni hagyom és utána rakom bele a tésztába. :D
2017. jún. 4. 20:38
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Akkor "kitaláltad" a laktózmentes tejet - az ugyanis nem laktózmentes, hanem laktázzal dúsított.
2017. jún. 4. 20:46
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:
17%
Egyéb kérdés palacsinta ügyben ???
2017. jún. 5. 17:04
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 anonim ***** válasza:
Tedd előre a tejbe és azt használd utána. Én így szoktam.
2017. jún. 6. 08:51
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!