Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogyan lehet jó gyros csirkehú...

Hogyan lehet jó gyros csirkehúst sütni mellfiléből?

Figyelt kérdés

Mi kell hozzá? mivel lehetne finom omlósra, puhára sütni?

A tefal légkeveréses tönkrement, de az is csak akkor volt jó, ha rögtön meg lett csinálva, hamar bekeményedett.


Csirkemellfiléből.



2017. jún. 23. 06:07
 1/9 anonim ***** válasza:
41%
A csirkemell soha nem lesz sütve omlós, mert száraz hús. Legfeljebb csíkokra vágva, és csak megforgatva pár percig a zsíron, lesz ehető.
2017. jún. 23. 06:42
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/9 A kérdező kommentje:

olyasmire gondoltam, mint a fokhagymás tejben való pácolás 1 napig, vagy hasonló trükkök.

De lehet ez naivitás.

2017. jún. 23. 08:10
 3/9 anonim ***** válasza:
19%
A tejes pácolás abszolút nem változtat semmit a csirkemellen.
2017. jún. 23. 08:33
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/9 A kérdező kommentje:
Azt hittem felpuhítja a rostokat.
2017. jún. 23. 09:23
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Pedig de, én mindig fokhagymás tejbe pácolom a húst, és nagyon fontos, hogy pár percet kell sütni csak! Isteni, omlós, szaftos lesz. Sajnos sokan túlsütik, pedig a csirkemellnek nem kell sok. A lényeg, hogy tűzforró serpenyőben hirtelen kell, hogy azonnal kéreg süljön rá, és az értékes nedvek ne folyjanak ki.
2017. jún. 23. 11:09
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/9 anonim ***** válasza:
14%

Mitől puhítana bármiféle rostot a tej?

Orbitális baromság.

2017. jún. 23. 11:28
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/9 anonim ***** válasza:
84%

Attól, hogy tejsav is van benne... A savak pedig minden esetben puhítják a húsok rostjait, bármilyenről is legyen szó.

Így teljesen jó, a tejes /joghurtos, mustáros, boros... stb pác is.

Kedves kérdező, nyugodtan tedd tejes vagy joghurtos , fűszeres pácba a csirkemellet, nem fogod megbánni.

nyilván pácok nélkül is lehet omlós csirkemellet sütni, de NEM kizáró ok a pácolás, sőt.

2017. jún. 23. 12:30
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/9 anonim ***** válasza:
52%
Anyósnál sütőben tényleg kiszárad. Nekem serpenyőben nem szokott, pedig nem pácolom. Zsírt tegyél alá olaj helyett és ne süsd túl.
2017. jún. 23. 12:32
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/9 A kérdező kommentje:
köszönöm!
2017. jún. 23. 22:57

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!