Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Milyen tejfölt használsz...

Milyen tejfölt használsz inkább,12%-osat vagy 20%-osat (esetleg még ennél is magasabb zsírtartalmút)?

Figyelt kérdés

Esetleg vannak ételek, amikhez csakis az egyiket, vagy másikat használod?

A párom nem nagyon érti, miért kell kétféle tejfölt venni sokszor, az anyukája mindent azzal főz, ami épp akciós, mindegy a zsírtartalma. Nekem megvannak, melyik ételbe milyen zsírtartalmú tejfölt szeretek használni, kiváncsi vagyok, másnál is vannak-e ilyenek, vagy tényleg csak az én "dilim" :)

Előre is köszi :)


2017. júl. 18. 10:41
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%

Nyugodj bele, hogy a Spárnak is gyárt az Alföldi "sajátmárkás" tejfölt, és egyebeket is. És az Aldinak is, meg még kb 10 áruházláncnak...

Ezen már ne vesszünk össze, az egész téma nem ér annyit.

Mindenki azt a tejfölt vegye, amit szeret, és amit a pénztárcája megenged és akkor máris nincs semmi baj:)

2017. júl. 18. 11:42
Hasznos számodra ez a válasz?
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
Kieg: a Spár ez egyik legnagyobb vevője az Alföldinek, és minden kívánságot teljesít, ami a csomagolást, a dizájnt, a beltartalmat érinti, hogy megtartsa a vevőit.
2017. júl. 18. 11:45
Hasznos számodra ez a válasz?
 13/21 anonim ***** válasza:
100%

Bocs, ha vitaszításnak tűnt, nem annak szántam! :) :D

Ezért is írtam, "ha jól tudom" :D

Amiket én veszek, azokat ők gyártják, ennyi! Mindig elolvasom, ezért tudom ezt biztosan állítani.

Különben nekünk is partnerünk mind az Alfölditej, mind a Tolnatej :D ;-) De még a Naszálytej is :D

2017. júl. 18. 11:53
Hasznos számodra ez a válasz?
 14/21 A kérdező kommentje:
Ne tessék egymást lepontozni, veszekedni, mindenki véleménye hasznos :) (amíg kulturáltan sikerül leírni :D)
2017. júl. 18. 12:04
 15/21 anonim ***** válasza:
100%

Semmi gond részemről:) még annyit, ha nincs is kiírva a gyártó cég neve, az Alföldi Eu-s kódja Hu-260.

A termékstruktúra úgy alakult, hogy a tejfölgyártás fő profillá vált, így bajban is van a cég, mert a korábbi megszokott alapanyagban kevés a zsír ilyen mennyiségű tejföl gyártásához, így import tejszín vásárlására kényszerülnek.

Ez nem szakmai titok, mert maga Mélykúti Úr is ezt nyilatkozta a közmédiának...

2017. júl. 18. 12:06
Hasznos számodra ez a válasz?
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
Csak 20% vagy néha ennél zsírosabbat.és szigoruan tejfölt veszek.
2017. júl. 18. 12:08
Hasznos számodra ez a válasz?
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
Pennys 20%-os nagy vödröset, vagy 20%-os Magyar tejfölt.
2017. júl. 18. 12:58
Hasznos számodra ez a válasz?
 18/21 anonim ***** válasza:
94%
én amelyik olcsóbb azt használom. ez több okból van: pénztárca tartalma, és semmi különbséget nem érzek a 12 meg a 20% közt.
2017. júl. 18. 13:05
Hasznos számodra ez a válasz?
 19/21 anonim ***** válasza:
100%

Nem szoktam laktóztartalmú cuccokat venni, de a tejfölt nem lehet pótolni. Évi néhányszor veszek savanykás (mert azt szeretem), zsíros tejfölt, 20-25%-osat.

Soha nem veszek soványabb ételeket, amiknek számomra alig van íze és sokkal többet kell belőlük enni, mert kevésbé is laktat. Szálkásításkor ügyelek a zsírmennyiségre, de az alapanyag mennyiséget csökkentem, nem a zsírosságát.

Amíg tejet ittam, akkor is 3.5-5%-osat fogyasztottam. Egy tejtermék nekem legyen zsíros.

2017. júl. 18. 13:51
Hasznos számodra ez a válasz?
 20/21 anonim ***** válasza:
100%

Sparos Premium 25%-os

Sissy 20%-os

Néha tejestől ilyen házi féle tejföl


Régebben még amiket gyakran vettem:

Danone 20%-os, Jásztej 20%-os


(az hogy melyik mihez jobb szerintem, változó, van hogy én is kétfélét veszek, néha kipróbálok másféléket is, de ritkán van azoknak sikerük nálam)


Szerintem a 12%-os tejföl nem tejföl. Ahogy az alkoholmentes sör se igazi és a guminő se.

2017. júl. 18. 15:29
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!