Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Milyen tejfölt használsz...

Milyen tejfölt használsz inkább,12%-osat vagy 20%-osat (esetleg még ennél is magasabb zsírtartalmút)?

Figyelt kérdés

Esetleg vannak ételek, amikhez csakis az egyiket, vagy másikat használod?

A párom nem nagyon érti, miért kell kétféle tejfölt venni sokszor, az anyukája mindent azzal főz, ami épp akciós, mindegy a zsírtartalma. Nekem megvannak, melyik ételbe milyen zsírtartalmú tejfölt szeretek használni, kiváncsi vagyok, másnál is vannak-e ilyenek, vagy tényleg csak az én "dilim" :)

Előre is köszi :)


2017. júl. 18. 10:41
1 2 3
 21/21 Noblesse Oblige ***** válasza:
100%

És salikba pl francia saláta, jobban szeretem a 12%ost. Mert sokkal könnyebb elkutyulni az "alapot".

Néha ha egy-egy tészta megköveteli a sok folyadékot, szintén a 12-es a befutó.

2017. júl. 18. 16:41
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!