Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » El tudnám így készíteni a...

El tudnám így készíteni a linzert?

Figyelt kérdés
Nézegettem most mindenféle receptet, próbálom valahogy kitalálni hogy lenne megoldható, mert nagyon imádom. Szóval a tésztát tönkölylisztből, kókuszolajból és agave szirupból csinálnám meg. Ez így működne? Őszintén szólva nem igazán értek a sütéshez, nem tudom, hogy összeállna-e, vagy szétesne, szóval gondoltam megkérdem Tőletek:)

2017. aug. 1. 09:10
 1/6 anonim ***** válasza:
0%
Dehogyis
2017. aug. 1. 09:25
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 anonim ***** válasza:
50%
Valami nyilván lenne belőle, de hogy nem linzer, az biztos.
2017. aug. 1. 09:53
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/6 anonim ***** válasza:

Lesz belőle egy tésztamassza, aminek semmi köze, de még csak hasonlósága sincs a linzerhez.

Talán valami kemény kekszféle kisül belőle...

2017. aug. 1. 11:36
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/6 anonim ***** válasza:

A tönkölyliszttel nincs gond azt teheted a simaliszt helyett.

A vaj helyett kókusz olaj? (Ha hidegen sajtolt, akkor nagyon drága süti lesz, ha pedig nem az akkor mindegy, hogy kókusz olaj,vagy margarin)

- Ha nagyon hideg nem tudod eldolgozni a liszttel, ha megolvad ,nem lesz belőle linzer.

A cukor helyett szirup?

- Lehet, hogy túl ragacsos lesz a tészta. Inkább gyümölcscukrot használnék.

2017. aug. 1. 13:09
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/6 anonim ***** válasza:

Én olyan receptet tudok, ami zabliszt, kókuszzsír, dió, az összeáll csak kissé törékeny, nagyon kevés tojással már jó (ízre pedig igazán OK).

A tönkölyliszt csak javíthat az összeállásán, úgyhogy megfelelő arányokkal szerintem össze kell állnia, egy kevés szirup nem sokat kavar be (a linzertésztának szerintem nem kell nagyon édesnek lennie, arra van a lekvár, csoki meg ilyenek) de ez persze csak egy tipp, ki kell próbálni. Én az ötleteimet piciben próbálom ki, soha nem lehet előre tudni, mennyire fog bejönni...

2017. aug. 2. 01:20
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 anonim válasza:
Igaz, nem mostani kérdés, de csináltam nem hidrogénezett kókuszzsírral linzert és jó lett. Óvatos voltam, gyorsan gyúrtam össze, szobahőmérsékletű zsiradékkal dolgoztam. Hűtöbe tettem a tésztát 1 órára és mindig csak egy adagot vettem ki egyszerre. Nálunk párom tejérzékeny és a napraforgómagot se fogyaszthat, ebből következik, hogy nem ehet sütőmargarint se..
2023. ápr. 7. 18:12
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!