Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Csirke darált hús készítéséhez...

Csirke darált hús készítéséhez a csirke melyik részét használjuk, mert a csirkemell elég száraz hús vagy darálva nem?

Figyelt kérdés

#daráltcsirkehús
2017. aug. 30. 21:36
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
72%
Csirkecomb filét bőr nélkül.
2017. aug. 30. 21:45
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/13 anonim ***** válasza:
6%
Én még nem halottam ,,csirke "darált húsrol mert eléggé lehetetlen a dolog.
2017. aug. 30. 21:45
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/13 anonim ***** válasza:
94%

Miért lenne lehetetlen? Le lehet darálni, nem? :)


A kérdésre nem tudom a választ, mivel nekem a csirkecomb is túl száraz, de a mellnek is van elkészítési módja, amikor remek. Ez elég egyéni.


A darált hús maga nem étel (legalábbis nem tudok róla), ha csinálsz belőle valamit, akkor tehetsz hozzá zsírosabb dolgokat, de ha a hús maga akkor is száraz és ez kiütközik (évtizedek óta nem ettem csirkemellet, nem tudom most elképzelni), akkor akár áztatni vagy pácolni is lehet, végülis miért ne? Ledarált hús, csinálhatunk vele bármit.


De én is inkább a combjával próbálkoznék, egyszerűbb.

2017. aug. 30. 22:09
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/13 anonim ***** válasza:
19%

3# Le lehet egészben is darálni.:)

De most nem fogom elmondani hogy mi mindenben etetik meg veled.

2017. aug. 30. 23:46
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/13 anonim ***** válasza:
90%
A felsőcombokat csontozd ki, és kiváló darálni való, nem száraz húst fogsz kapni.
2017. aug. 31. 06:53
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a sok választ. Kiegészítésül írom, hogy arra gondoltam, hogy magam darálom majd, mert a csirkehús a legegészségesebb, már amennyire egészségesnek mondható a hús. Pulykadaráltnál jobb???
2017. aug. 31. 07:45
 7/13 anonim ***** válasza:
66%
NEM a csirkehús a legegészségesebb! A sertés és a marha is az!
2017. aug. 31. 07:59
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Én pl fasirtot is szoktam csinálni csirkemellból, zsiradék a hozzáadott olajban, vagy libazsírba megdinsztelt hagyma, nekünk nagyon ízlik.
2017. aug. 31. 08:27
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/13 anonim ***** válasza:
93%

A pulykánál azért jobb, mert a pulykacomb darálva nagyon száraz, morzsalékos, és nem igazán jó belőle darálthúsos ételeket készíteni.

Szerintem jobban jársz a kicsontozott csirkecombbal, és lényegesen olcsóbb is a pulykánál.

2017. aug. 31. 08:48
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/13 anonim ***** válasza:
21%

A csirke egyébként ragacsos gusztustalan vacak. :S

Amikor a grillt mosom el utána, annak is olyan undorító szaga van.

A sertés egészségtelen, a marha viszont nem. Illetve nem mértéktelenül, de aki hajlamos rá, emeli a vérnyomást.

Ha meg madár akkor kacsa vagy liba.

2017. aug. 31. 08:51
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!