Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Szardínia csontját hogyan...

Szardínia csontját hogyan lehet puhára főzni/sütni?

Figyelt kérdés
Vettem fagyasztot szardíniát egészben, feje, csontjai, szervei mind benne van. Érdeklődnék miután kibeleztem, és levágtam a fejét, hogyan lehet olyan puhára főzni vagy sütni hogy a csontja is megpuhuljon? (nem akarok a csontozásal szenvedni, mert amugy is annyira aprocska hal hogy nem tudnám szépen kicsontozni. Azt szeretném elérni hogy úgy felpuholjon mint amennyire a konzervekben szokott lenni. Tehát ehetőre puhuljon a csontja is.

2017. szept. 24. 07:23
 1/2 anonim ***** válasza:
36%
[link] Olajos hal készítése házilag - horgaszonline.hu - Halételek ...
2017. szept. 24. 07:28
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim ***** válasza:

Én úgy szoktam csinálni, hogy nem belezem ki, a fejét sem vágom le. Úgy, ahogyan van, egyben egy kis sós, borsos, lisztben megforgatom és bő, forró olajban ropogósra kisütöm. Majd konyhai papírtörlőre szedem és a felesleges olajat leitatom róla. Az olajban annyira átsül, ropogósra, hogy felesleges kibelezni, meg levágni a fejét, egyben meg lehet enni. Nagyon finom! :)


Itt vannak a szardíniához való receptek:


[link]


[link]


[link]


[link]


[link]


[link]



Itt van a szardellához való recept:


[link]

2017. szept. 27. 22:59
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!