Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Rántott gombánál a szárát...

Rántott gombánál a szárát kitöritek vagy csak levágjátok, hogy egy szintben legyen?

Figyelt kérdés
2017. nov. 21. 14:19
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Kitöröm.
2017. nov. 21. 14:22
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Kitorom, mert ha nem tul fas a szara, akkor abbol gombas rizst szoktam kesziteni.
2017. nov. 21. 14:39
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Kitöröm. Jó az a húslevesbe.
2017. nov. 21. 14:40
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/8 anonim ***** válasza:
75%
Gombapörköltnél a szára is marad, azt is felaprítom, ha friss és nem túl fás, rántottnál minden esetben leszedem. Valahogy gusztusosabb nekem. :)
2017. nov. 21. 14:48
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Kitöröm.
2017. nov. 21. 14:49
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Igen, kitöröm én is, máshoz felhasználom.Van, amikor az üregbe házi májpástétomot töltök, a kicsiket összeragasztom, a nagyobbakba pedig kissé domborúan töltöm, utána panírozom.
2017. nov. 21. 15:59
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Én csak egy szintre vágom.
2017. nov. 21. 20:31
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/8 anonim ***** válasza:

Kitöröm.

Amúgy is a tönkjének teljesen más a textúrája, lassabban puhul.

Rántott gombának készítve csak a gomba kalapját használom.

2017. nov. 23. 10:49
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!