Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Filézett, felkockázott pulykac...

Filézett, felkockázott pulykacomb sütése natúran mennyire különbözik az ugyanilyen módon elkészített csirkemell sütésétől?

Figyelt kérdés
Nagyon nem vagyok konyhatündér, de diétázom, ezért most magamra sütök-főzök. Eddig mindig felkockázott csirkeellfitét sütöttem serpenyőben, most pulykacombot vettem ugyanilyen módon. Mennyiben más az elkészítése? Gondolok itt sütési időre, párolásra.... Köszi a válszokat! :)
2017. nov. 24. 16:51
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Kicsit tovább tart, mire átsül, de pontosan nem lehet megmondani, mennyivel. Egy kockát vágj el, úgy meg tudod nézni, ogy jó-e már.
2017. nov. 24. 17:44
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Én is csak ezt tudom mondani, hogy nem kell sokkal tovább párolni/sütni. A kockák méretétől is függ, de átlagos méretben úgy kb 10-15 percet mondanék plusz időnek.

Persze a legbiztosabb a kóstolás, ahogy fentebb is írták nagyon helyesen :)

2017. nov. 24. 18:12
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! :)
2017. nov. 24. 18:26

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!