Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Miért lehet az, hogy a saját,...

Miért lehet az, hogy a saját, friss borsónk főzelékként keserű?

Figyelt kérdés
Szóval amit boltban vásárolunk, fagyasztott borsót annak sosincs keserű íze. A miénk levesbe isteni, viszont főzelékként kesernyés íze lesz. Ez mitől lehet? A rántás ugyanaz mindkettőre. Apa szerint a fokhagyma az oka neki, de hát a fagyasztottra is teszünk és mégsem lesz keserű. Valakinek van valami ötlete mitől lehet?
2010. jún. 2. 15:00
 1/2 anonim ***** válasza:
nem szeret titeket:D
2010. jún. 2. 15:57
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim ***** válasza:

Én nem szoktam a zöldborsóba fokhagymát tenni,csak a zöldbabba. Ha a fokhagymát túlpirítod a rántásban,akkor keserű lesz. Én csak akkor teszem bele,ha már a rántás kész,és megkeverem egyszer-kétszer,leveszem a tűzről,és beleteszem a pirospaprikát.

Más ötletem nincs.

2010. jún. 2. 19:26
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!