Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » A sült alma mitől lesz ropogós...

A sült alma mitől lesz ropogós? Megszórtam cukros fahéjjal, de por állagú maradt rajta.

Figyelt kérdés
2018. febr. 2. 13:27
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Én már sokszor ettem sült almát, de egyik sem volt ropogós.

Viszont amikor megsül, akkor kell megkenni karamellizált cukorral, amibe fahéjat is keverhetsz.

Ahogy hűl, úgy szilárdul.

2018. febr. 2. 13:31
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Sült alma nem ropogós

Márts bele a karaméllás fahéjba utánna megköt

2018. febr. 2. 14:17
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 anonim ***** válasza:
A sült alma nem ropogós.
2018. febr. 2. 14:54
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 anonim ***** válasza:

A sült almának pont az a lényege, hogy alufóliába csomagolva, megcukrozva egyáltalán nem sül ropogósra. Ropogós sült almát még nem ettem. Valaki írja, hogy karamellizáld, azaz utólag öntsd le a pirított cukorral. Gondolom, úgy már ropogós lesz.

Az eredeti nem ilyen.

2018. febr. 2. 16:11
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2018. febr. 2. 20:35

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!