Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Milyen diétás recepteket tudtok?

Milyen diétás recepteket tudtok?

Figyelt kérdés
Jelenleg fogyókúrázom mert van rajtam jó pár kg felesleg,de már kifogytam az ötletekből h mit főzhetnék.A párolt csirke+ rizs/zöldség/saláta összeállítástól már a hideg is kiráz.Szeretnék mindenféle kipróbált és bevált receptet összegyűjteni lehet reggeli ebéd vacsora sőt még italok és uzsonnák tízóraik is.Köszönöm!!!
2010. jún. 7. 14:06
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

júj, nehogy elmond a dietetikus-edző bácsinak, aki heti 7 nap, napi 3szor ezt eszi ( a fogyókúra rovatba szokott írogatni :D)


viccen kívül egyél nyugodtan mást is, ha diétázol, akkor a köret egy részét cseréld salátára és kész (+ persze sport)


pár ötlet: zöldséges rizses hús (én pulykából vagy darált húsból szoktam)

spenót hússal

2010. jún. 7. 14:13
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Ehetsz fogyókúra alatt bármit-akár pacalpörköltet is -a lényeg,hogy keveset egyél. Nem kell kínoznod magad csak csirke/rizs/zöldség dolgokkal,nyugodtan ehetsz akár sonkát ,tojást, fagyit vagy tortát is, de csak kevéskét.
2010. jún. 7. 14:17
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:

szia! mikor én fogyóztam a kedvencem volt a gombapörkölt 5 dkg rizzsel vagy tésztával.

szerettem még e csirkemellfalatokat sült zellerrel.

a tojáspörkölt is finom és laktató.

persze mindig egy teáskanál olivaolajon készítettem a

kajáimat.

a hagymával párolt zöldségekre / cukkini, brokkoli, zöldbab, zöldborsó és még rengeteg/felvert tojást önteni

lefedni, és pár perc alatt kész egy finom omlett.

fűszerekkel variálj, hogy ne legyen unalmas.nekem nagyon izlett a friss gyömbér, a friss bazsalikom,snidling.

nagyon jóízű saláta a reszelt sárgarépa-káposzta egy kis joghurttal vagy kefírrel, ízlés szerinti fűszerekkel.

kitartást a fogyókúrádhoz.

üdv.

2010. jún. 7. 14:52
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 anonim ***** válasza:

nekem a nagy kedvencem:

hal, karfiol, tejföl, pici sajt

a halat teljeskiörlésű lisztbe forgattam (értelem szerűen előbb só+bors+esetleg citromlé) hirtelen kisütöttem kevés forró zsiradékban (olíva olaj) a karfiolt rózsáira szedve megfóztem sós vízben. Majd letettem tepsi aljára a karfiolt, rá a halat, alá és rá is mehet tejföl, pici sajt a tetejére, pirulásig sütőbe (nem kell lefedni, mert a lényeg h kicsit összesüljön. És kész is. zöldkörettem, salival, bármivel isteni.

2010. jún. 7. 15:15
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!