Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Ha a mákosgubához porcukor...

Ha a mákosgubához porcukor helyett kristálycukrot keverek a mákba, az nagyon rossz lesz?

Figyelt kérdés
Nincs itthon porcukor mint kiderült.. Darálógépem sincs, szóval a kirstálycukrot sem tudom ledarálni..
2018. márc. 21. 18:27
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Hát igencsak ropogni fog...
2018. márc. 21. 18:38
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Én megenném úgy is.
2018. márc. 21. 18:45
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 anonim ***** válasza:

Valószínűleg ízlés dolga. Mákos gubát nem szoktunk enni, de pl. a diós palacsintát én csak kristálycukorral szeretem, a párom pedig csak porcukorral :)

A szemcseméret sem mindegy.

2018. márc. 21. 18:47
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem zavar, hogy ropog a cukor a fogatok alatt, akkor nem lesz rossz. Az én nagymamám készítette mindig kristálycukorral a mákos gubát is, és a szilvás gombócot is kristálycukros mákba forgatta, mert a papa mindig úgy kérte. Mi is imádtuk. :)

De ha nem csak tejjel locsolva, mákkal, cukorral megszórva készíted, hanem tepsibe téve kicsit megpirítod a sütőben (mint pl. ennél a receptnél [link] ), akkor a cukor nagyja úgyis elolvad.

Vagy esetleg leöntheted forró vaníliasodóval, akkor is olvad a cukor, és úgy is nagyon finom.

2018. márc. 21. 18:47
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem semmi baj nem lesz belőle.
2018. márc. 21. 19:19
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!