Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Az egyik recept azt írja,...

Az egyik recept azt írja, hogy a kókuszreszeléket is és a diót is daráld le. Nekem csak turmixgépem vagy kávédarálóm van. Alkalmasak ezek erre a feladatra? (Egy kezdő szakács)

Figyelt kérdés
2018. márc. 22. 19:48
 1/8 anonim ***** válasza:
A kókuszt megőrli vszeg a darláó, a diót felejtsd el.
2018. márc. 22. 19:49
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/8 A kérdező kommentje:
Akkor a dióhoz jó az aprótógép?
2018. márc. 22. 19:51
 3/8 A kérdező kommentje:
akarom mondani aprítógép
2018. márc. 22. 19:51
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Dióhoz tökéletes a késes-tartályos aprító, én mindig azzal "darálom", nincs is külön diódarálóm.
2018. márc. 22. 19:56
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/8 anonim ***** válasza:
A dió nem vészesen kemény, azt simán darálnám kávédarálóval, de amikor mindenféle magot elkezdtem darálni napi szinten, az kikészítette a sima kávédarálót. Most egy mag darálására is alkalmas darálóm van, az bírja a gyűrődést, bár a mákkal neki is baja van, mint mindennek, amit eddig láttam, attól könnyen túlmelegszik, mert lassan darálja le.
2018. márc. 22. 21:07
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/8 anonim ***** válasza:
54%
A kókuszt és a mákot cukorral együtt kell a kávédarában ledarálni. Anélkül nem lehet, mert csak az olajat préseli ki.
2018. márc. 22. 21:12
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/8 anonim ***** válasza:
Én a diót konyharuhába teszem, és kloffolóval töröm össze.
2018. márc. 22. 22:41
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/8 anonim ***** válasza:
94%
#6: Le lehet, nekem muszáj cukor nélkül darálni őket... Az olajpréselés a kókusznál néha előny, így születik a kókuszvaj... De ha elég hamar abbahagyom, akkor még kezelhető, mindenesetre a friss, nedves diónál sokkal jobb... A mákhoz néha egyebet keverek, ami az adott esetben még bele fog kerülni pl. a sütibe, pl. zabot. Ha erősen cukrosan kell, akkor nincs gond, de az ritka. Azért összejön a dolog, megszoktam, hogy minden mag más és más nehézségekkel jár. A szezámmag is beleragad a darálóba, mint a kókusz, márpedig azt sós sütikhez szoktam használni, a cukornak esélye sincs.
2018. márc. 22. 23:18
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!