Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hava hüvelyes (bab, lencse,...

Hava hüvelyes (bab, lencse, borsó, csicseriborsó) ételbe rakok szódabikarbónát, akkor az étel kevésbê puffaszt? Mennyit kell belerakni?

Figyelt kérdés
2018. ápr. 25. 22:56
 1/4 A kérdező kommentje:
*ha
2018. ápr. 25. 22:59
 2/4 A kérdező kommentje:
Elég ha az áztatóvízber rakom, vagy direkt a készülőnételbe kell?
2018. ápr. 25. 23:14
 3/4 anonim ***** válasza:
47%

Elég az átató vízbe tenni, amit főzés előtt le kell önteni és leöblíteni. A szódabikarbóna inkább abban segít, hogy megpuhuljon a bab. Itt van néhány tanács , hogy emészthetőbb legyen-

[link]

2018. ápr. 26. 07:23
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 anonim ***** válasza:
Marhaság.
2018. ápr. 26. 07:57
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!