Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Valaki tud jó gulyás receptet?

Valaki tud jó gulyás receptet?

Figyelt kérdés

Hamarosan részt veszek a csapatommal egy bogrács gulyás főzőversenyben de nincs semmi ötletünk hogy mivel tudjuk fel dobni egy kicsit az íz világát.

Valakinek van ötéleti mivel lehet feldobni?



2018. máj. 12. 13:21
 1/7 anonim ***** válasza:
14%
Pár szem borókabogyó jó ízt ad a hagyományos fűszerek mellett. A dinsztelthagyma-alapba lehet keverni egy kis reszelt zellert, őrölt köménymagot, a végén pedig egy kávéskanál dijoni, vagy más jó minőségű, erős, magos mustárt a levébe (külön felengedve egy kis lével, és úgy elkeverve a bográcsban.) Egy darab füstölt oldalast is lehet belefőzni, vagy füstölt szalonna kiolvasztott zsírján dinsztelni hozzá a hagymát. (Ilyenkor viszont vigyázni kell a sózással.) A paradicsom, kis darab erőspaprika, babérlevél, bors elengedhetetlen, és jó minőségű pirospaprikát használjatok hozzá, vigyázva, hogy meg ne égjen.
2018. máj. 12. 14:02
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/7 anonim ***** válasza:
2018. máj. 12. 14:36
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/7 anonim ***** válasza:
90%

Jó minőségű marhahús, és házi pirospaprika. De nem kell bele sem mustár, sem zeller, sem babérlevél, sem füstölthús,

még erőspaprika sem feltétlen. Ezek nem kellékei a gulyásnak. Lehet ugyan belefőzni, de nem biztos, hogy nyerő lesz.

2018. máj. 12. 15:01
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/7 anonim ***** válasza:
27%

"Lehet ugyan belefőzni, de nem biztos, hogy nyerő lesz."


Maradjunk annyiban, hogy még nem ettél ilyet, én viszont főztem és ettem is.:-) Biztosíthatlak róla, hogy nagyon finom.

2018. máj. 12. 15:12
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
4-es, elhisszük, hogy nagyon fonom, csak a kérdés gulyásról szól, ez meg nem az. Ennyire egyszerű.
2018. máj. 12. 16:05
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/7 anonim ***** válasza:
52%
A banántól is lehet finomabb, de ha azt tennél bele akkor már nem gulyásról beszélnénk.
2018. máj. 12. 16:52
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/7 anonim ***** válasza:
Én múltkor nagyon finom gulyást főztem, soha nem volt még ilyen jó: húst pörkölt alapon felraktam főni, mikor félig puha volt, hozzáadtam a répát, fehérrépát, krumplit és puhulásig főztem. Sóval, borssal ízesítettem, amikor pedig a pörkölt főtt még csak, őrölt köményt is raktam bele. 2-3 napi kaja szokott lenni, most nem untuk meg :)
2018. máj. 15. 22:36
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!