Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Tesztak fozese, leszurese...

Tesztak fozese, leszurese utan mit csinaljak, hogy ne alljon egybe a teszta?

Figyelt kérdés
Mit rontok el?

2018. máj. 27. 20:52
 1/9 anonim ***** válasza:
69%
Én kevés olajjal meglocsolom és átkeverem.
2018. máj. 27. 20:57
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/9 anonim ***** válasza:
47%
A tésztát SOK vízben kell fözni (20 dkg tészta 2 liter víz) és leszürés után kevés zsiradékot (olaj, vaj zsír) keverni hozzá, illetve ha szósszal tálalod, akkor azt.
2018. máj. 27. 20:58
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/9 anonim ***** válasza:
43%
Ha tudom, hogy nem azonnal esszük, esetleg maradék is lesz akkor leöblítem hidegvízben majd a tálba amibe teszem szoktam tenni valami zsiradékot leginkább liba vagy szalonna zsírt az ad neki egy finom ízt is.
2018. máj. 27. 20:58
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/9 anonim ***** válasza:
92%
Elvileg tálalás előtt kevés zsiradékon kell átforgatni.
2018. máj. 27. 21:01
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/9 anonim ***** válasza:
83%

Forrásba lévő vízhez hozzáadod a tésztát és két kanál olajjal megkavarod spagettitészta így tökéletes lesz .

Azrán leszűröd stbstb

2018. máj. 27. 21:18
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Én is egy kis olajjal szoktam meglocsolni, kicsit megkeverem nekem így nem szokott leragadni.
2018. máj. 27. 21:18
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/9 anonim ***** válasza:
95%
Hideg vízzel öblítem, hogy ne puhuljon tovább és öntök rá extraszűz olivaolajat, azzal elkeverem és kész. Tadam!
2018. máj. 27. 21:42
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/9 anonim ***** válasza:
90%
Olajozd be.
2018. máj. 27. 22:10
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/9 anonim ***** válasza:
90%
Na az én trükkömet még senki nem ajánlotta. Igaz tisztaba kell lenni a tészta tulajdonságaival. Gondolok itt arra, hogy máskép viselkedik egy cérnametélt és pl egy makaroni. Legtöbbször durumlisztes tésztát főzök. Sós vizet felforralom, belerakom a tésztát, megkeverem, megvarom, hogy ujra felforrjon a víz, és elzárom alatta a gázt. A tésztát a megfelelő állag eléréséig a vízbe hagyom puhulni, majd leszűröm. Soha nem lesz mancsos, és nem is ragad össze, és nem lesz vízizű mint a leöblített társai. Az ötletet a tupperből "loptam" ,mert ott a csodaedényekbe főzés nélkül keszítenek tesztát. Elárulom sima edénnynel is működik. És ebbe meg az is jó, ha esetleg elfelejtettem leszűrni, akkor se főtt szét soha a tészta.
2018. máj. 28. 13:31
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!