Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Lencsefőzeléket ki milyen...

Lencsefőzeléket ki milyen feltéttel készíti?

Figyelt kérdés
2018. jún. 8. 08:50
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
83%
bár én utálom a lencsét minden formában, de mi fasírttal csináljuk itthon a főzeléket.
2018. jún. 8. 08:55
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/19 anonim ***** válasza:
82%
Fasért, vérsli, tükörtojás
2018. jún. 8. 09:05
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/19 anonim ***** válasza:
100%
Benne jóféle szárazkolbász karikák vannak, rajta pedig pirított hagyma.
2018. jún. 8. 09:12
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/19 anonim ***** válasza:
100%
bécsi virsli
2018. jún. 8. 09:17
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/19 anonim válasza:
56%

kúbász ész még több kúbász, de néha belevágok egy fél disznót is

<3

2018. jún. 8. 09:23
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/19 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is vérsli.
2018. jún. 8. 09:40
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/19 anonim ***** válasza:
100%
Virsli, tükitojás, kakastaréj, fasírt, debreceni, mikor mi van itthon.
2018. jún. 8. 10:00
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/19 anonim ***** válasza:
100%
Sült oldalassal vagy debreceni párossal.
2018. jún. 8. 10:01
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/19 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk. Füstölt csirkecombbal készül. Amit bele főzünk a főzelékbe így a főzelék is kap egy kis füstölt ízt. A csirkecomb amit venni szoktam enyhén füstös így pont jó a főzelékbe.
2018. jún. 8. 10:02
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/19 anonim ***** válasza:
100%
Virslit (jó fajta virslit, tehát juhbeles pl) karikákra vágva megpirítom serpenyőben kevés olajon, közben dijoni mustárt teszek rá, és ezzel sülés közben összeforgatom. A megpirult, mustárral bevont darabokat rádobom a főzelék tetejére.
2018. jún. 8. 10:06
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!