Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Aki zacskosre eskuszik....

Aki zacskosre eskuszik. Miert? Szerintem fortelmes ize van.

Figyelt kérdés

Eloszor is mint ha gumit ennel!!!


Raadasul nem is sporolsz vele annyi idot mint ha foznel egy kis rendes rizsat.



2018. júl. 25. 11:44
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
94%
Ki kell önteni a rizset a zacskóból főzés után. A zacskót ne edd meg!
2018. júl. 25. 11:47
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/17 anonim ***** válasza:
91%

rossz zacskósat vettél akkor ha gumi ízü.

nálam jó szokott lenni, és ugyanolyan, mintha simát főznék. az egy különbség h a zacsis drágább.

2018. júl. 25. 12:09
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/17 anonim ***** válasza:
90%

Nyilván nem egyformák a rizsek, ha zacskós, ha nem. S ízlések és pofonok. Van, aki szereti a basmati rizst, szerintem pocsék ízű, én egész életemben kerülni fogom. Ez ilyen.


Nehéz elképzelnem, hogy a bezacskózás elront egy jó rizst. Te nem szereted azt a fajtát, amit próbáltál, ez lehet az ok.

2018. júl. 25. 12:19
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/17 anonim ***** válasza:
76%
Ami az időt illeti, a sima rizsfőzés kb. 2 perc munkáját nehéz alulmúlni nálam (az a 20 perc, ami a teljes főzési idő, az nekem belefér, bármikor előre meg tudom főzni napokra), szóval ebben egyetértünk :D De van, aki a sima rizsfőzést elrontja vagy valamiért mégis a zacskós jó neki. Végülis ez az ő dolga. Palacsintaport és muffinport is vesznek, pedig az már elég röhejes. De sokszor ilyen az ember. Zabkásaport is vesz, pedig mennyire könnyű s gyors az normálisan is...
2018. júl. 25. 12:22
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/17 anonim ***** válasza:
69%
Én is főztem már simát és zacskósat is, nem érzékelek hatalmas különbséget a kettő között.
2018. júl. 25. 12:30
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/17 Duenna ***** válasza:
26%
Rizsfőzés: nem egyszerű, de nem is őrdöngősség. Mérd ki a rizset egy hőálló üvegtálba (tudni kell, hogy a rizs háromszorosára dagad főzéskor). Mosd meg, öntsd le róla a mosóvizet. Tegyél bele háromszor annyi vizet, mint amennyi a rizs. Tegyél bele sót, 1-2 evőkanál olajat, vagy ennek megfelelő zsírt. Kóstold meg a vizet, ha kell, tegyél bele még sót. Fedd le a hőálló üvegtál fedőjével. Tedd be a sütőbe, sütőrácsra. Kapcsold teljes hőre. 45 perc múlva kapcsold ki a sütőt, de még egy fél órára hagyd benn a sütőben a tálat. Utána tálalhatsz.
2018. júl. 25. 12:59
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/17 anonim ***** válasza:
80%

Biztosan nem tud rendes rizst csinálni.

Én szoktam mindkét fajtát. A sima tényleg sokkal jobb, mint a zacskós. De nem mindenkinek ugyanaz ízlik. Nekem nem gumi ízű, de ízetlen és keményebb, mint a rendes.

2018. júl. 25. 13:19
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/17 anonim ***** válasza:
30%
A sima rizshez olaj is kell, ugye ahogy megfuttatjuk/pirítjuk az elején, én attól rosszul vagyok. A zacskósat meg bevágom a forró vízbe és kész. Sokkal kevésbé terheli a gyomromat.
2018. júl. 25. 13:37
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/17 A kérdező kommentje:
Ha teflonosban csinalod nem kell ala olaj. En sosem teszek bele mert nem ragad le.
2018. júl. 25. 14:24
 10/17 anonim ***** válasza:
66%

Egyes :D


Kérdező, nem tudom, egy sima rizst ugyanannyi idő megfőzni, és a jó minőségű össze sem fog tapadni.

2018. júl. 25. 14:51
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!