Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Spagettit higy csinaljam?

Spagettit higy csinaljam?

Figyelt kérdés
Vettem milano spagetti alapot sertes daralt hust azt mondta anya h olyan 10 per ig cainaljam olajban de higy is rakjam fel es mikor rakjam bele a spagetti alapot es a vizet?? Ne nevesetek ki nem tabitott senki anya mindig dolgozik valaszojat nagyon szrpen koszobom elore is

#spagetti #hogxan csinaljam
2018. okt. 22. 18:08
 1/10 A kérdező kommentje:
Hogy*
2018. okt. 22. 18:11
 2/10 A kérdező kommentje:
Bocsi a helyesirasert
2018. okt. 22. 18:11
 3/10 anonim ***** válasza:
89%
Tegyél egy kevés olajat a lábasba, mikor már forró tedd bele a darálthúst, kevergetve pirítsd amíg a hús kifehéredik, akkor öntsél rá vizet, amennyi ellepi, várd meg amíg felforr, vedd takarékra a lángot, tegyél rá fedőt, főzd fél órát, tedd rá az alapot, azzal is főzd még 10 percig.
2018. okt. 22. 18:31
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/10 anonim ***** válasza:
90%
Ja és ha az alapot rátetted tegyél még rá vizet, ha nagyon elfőtte a levét akkor annyit, amennyit a tasakon ír, ha maradt még rajta lé akkor kevesebbet, különben nagyon híg lesz.
2018. okt. 22. 18:33
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Rá van írva a zacskóra a készítési mód és a vízmennyiség, de az előttem szóló szépen leírta.
2018. okt. 22. 18:51
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/10 anonim ***** válasza:
90%
ja és még annyi, hogy a húst egy kicsit sózd meg!
2018. okt. 22. 18:52
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/10 anonim válasza:
88%
Hagymát is rakjál alá
2018. okt. 22. 19:02
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/10 A kérdező kommentje:
Koszonom😊😊
2018. okt. 22. 20:16
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Sikerült? :)
2018. okt. 23. 07:10
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

Tegyük tisztába a dolgokat! A milánóiban nincs is darált hús. Abban sonka van és gomba no meg paradicsom.

A bolognaihoz kell a darált hús. Soha nem teszek alá zsiradékot, mert a hús bőven eleget enged.

Kell bele vegyes zöldség is, (sárga, fehér répa)ami legjobb ha a hússal együtt le van darálva, s a vöröshagyma is mehet mellé. Ha ez nem megoldható, brunoise-ra kell vágni, ami nagyon nagyon apró kockát jelent. A fűszere fokhagyma, rozmaring, kakukkfű, legjobb persze a friss. Olasz sürített paradicsommal készítem, de lehet hámozott, vagy hámozott kockázott egész paradicsommal is készíteni, amit az olaszok a levében tesznek a konzervdobozba. A cucc hamar elkészül, de a legfinomabb ha 3-4 órán át főzöd egy csepp víz nélkül, hogy magától fedő nélkül kellően besűrűsödjön.

Jó főzést!

2018. okt. 23. 13:30
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!