Miért lett a rántott hús bundája, dúrva, és kemény?
Figyelt kérdés
Borjúból csináltam pár szeletet, nem sokat, kicsit kiklopfoltam, megsóztam, bepaníroztam. Elöször nem a húst sütöttem, hanem egy Kis adag krumpli, bö olajban. Na most mire az kész lett az olaj tisztának tűnt, Abba sütöttem ki, a pár szelet panírozott húst. De amíg a krumpli sült, addíg a hűtöbe tettem, egy 10percre,és ugyanabban az olajban sütöttem lehet az volt a baj? Egyébként a hús jô puha, csak a panír "dúrva kemény", mondjuk ez a morzsa is megér egy misét, na mindegy, más nincs, itt nem lehet pankó morzsát venni. Szóval, az ën érzékeny számnak, fogaimnak, ez kicsit dúrva volt, kettö megbírtam enni, többit a férfemnek hagyom, neki jó erösek a fogai.2019. márc. 13. 18:29
11/14 anonim válasza:
Legközelebb tegyél fedőt a lábasra és aztasd tejbe előtte a húst.
12/14 A kérdező kommentje:
Lehet a 11-esnek igaza van, elolvasom a dobozt újra
2019. márc. 13. 21:24
13/14 anonim válasza:
Más minőséget vásárolsz, ha a csomagoláson zsemlemorzsa van, vagy éppen kenyérmorzsa. Ez utóbbi egy kicsit durvább szemű.
És ha viszonylag lassú tűzön, kicsit tovább sütötted, akkor még "rászárítottál".
Akik a tejes áztatást, és hasonló ötleteket adják: lehet hogy jó, de az még panírozás előtti művelet, a panír keménységét nem fogja befolyásolni.
14/14 anonim válasza:
A zsemlemorzsa koze keverj egy pici sütőport. A KFC-ben tanultam. Ott ettől finom a rántott csirke
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!