Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Itthon miért nincs igény a...

Itthon miért nincs igény a minőségi ételekre, italokra?

Figyelt kérdés

Az miért van hogy egy minőségi, prémium ételt/italt itthon nehezen lehet eladni?


Egy pármai sonka már különlegességnek számít.



2019. júl. 12. 19:20
 1/6 anonim ***** válasza:
94%
Ki fizetné meg?
2019. júl. 12. 19:24
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 anonim ***** válasza:
96%
Igény van rá, csak anyagi lehetőség nincs
2019. júl. 12. 19:28
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
"Az miért van hogy egy minőségi, prémium ételt/italt itthon nehezen lehet eladni?" Ezt honnan tetszett venni?
2019. júl. 12. 21:25
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/6 anonim ***** válasza:
10%
Anyagi okok mellett meg ott van az, hogy a magyar prolinak mar az edami sajt is "nyugati uri flanc", nemhogy egy parmai sonka.
2019. júl. 12. 21:32
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem az igény a baj, hanem az ár. Sokan nem tudnak ennyit élelmiszerre szánni, sőt. Azokból sincs hiány, akik meg kell fontolják, hogy a hónapban számlát fizetnek, vagy esznek.
2019. júl. 12. 21:49
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Mikor egy kicsit jobb sonkából 10 dkg 500 Ft azt is sokallom. Szeretnék minőségibb kajákat, alapanyagokat venni, de nem telik rá...
2019. júl. 13. 17:38
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!