Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért olyan szűk a nők prefere...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért olyan szűk a nők preferencia skálája a párkeresés során, hogy a ffi-ak csak kb 20%-át tudják elfogadni?

Figyelt kérdés
2017. jún. 4. 10:23
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 11/90 anonim ***** válasza:
12%

Ebből is látszik,a nők megtehetik sajnos,hogy ennyire válogatnak manapság...ezért mernek ilyen kijelentéseket tenni.

Ugyanezt férfiként nemhogy nem teheted meg,de már annak is örülhetsz,ha egyáltalán nő közelébe juthatsz...

2017. jún. 4. 11:17
 12/90 anonim ***** válasza:
90%
Te is megteheted. Semmi nem tart vissza. Én inkább egyedül maradtam, de nem engedtem lejjebb. Ez a lehetőség mindenkinek nyitva áll.
2017. jún. 4. 11:18
 13/90 anonim ***** válasza:
15%
Mennyi tukò van , hogy nem lehet ezt a kérdést érteni. Nagyrészt nők nem értik hát na van ez igy.
2017. jún. 4. 11:23
 14/90 anonim ***** válasza:
83%
Kérdező, az elméleted szerint akkor a magyar férfiak 80 százaléka egyedülálló, mert csak 20 százalék jön be a nőknek. Hááát, ez finoman szólva nem így van. Szóval a saját sérelmeid miatt némileg túlzol, mint általában a gyakorizó pasik többsége.
2017. jún. 4. 11:23
 15/90 anonim ***** válasza:
85%
Tudom hogy tök fölösleges hogy írok de nem tudtam megállni. Igen nekem még talán kevesebb is mint a 20% ha egy átlag napon nézzük a szembejövő férfiakat. De nekem nem ugyanaz a ~20% jön be mint a Horváth Marcsinak vagy a Szabó Gizinek. Ezt remekül mutatja hogy egyik barátnőm párja se tetszik nekik meg nem tetszik az enyém szóval messze nem egy általános 20%ról beszélünk.
2017. jún. 4. 11:25
 16/90 anonim ***** válasza:
4%
Utolso inkább menjél főzzél valamit meg dobd be a mosást.
2017. jún. 4. 11:26
 17/90 anonim ***** válasza:
77%

Vegyük alapul az átlag populáció férfi tagjait. 5-6 évnél idősebbel nem kezdek, mert nekem az sok, illetve 2 évnél fiatalabbal sem nálam. Marad a 18-26 éves korosztály. Ebből legfeljebb olyat választok, akihez egy óra vonattal oda lehet jutni legfeljebb, ami úgy 30 km táv.

Sajnálom, de nincsenek komplexusaim, és ragaszkodom a saját korosztályomhoz, illetve nem tudom elviselni a távkapcsolatot, próbáltam és soha többé olyan kínlódást a heti egy találkával. Ez pedig azért nem 20%-a a férfiaknak, hanem jóval kisebb rész, de egyszerűen ebből nem tudok engedni. A megmaradt rétegben meg kb. minden második férfi tetszik, már ami a külsőt illeti, tehát az átlagos számomra bőven jó (bár ez szubjektív, de statisztikailag elvileg ők is beletartoznak), ami szerintem nem egy óriási nagy válogatás, a belsőbe ne menjünk bele.

Szóval valahogy így. És amíg nekem ez a kis "20%-om", ami valójában 6-8%, addig másnak más. És az égadta világon nincs ezzel szerintem semmi baj.

21l

2017. jún. 4. 11:38
 18/90 anonim ***** válasza:
8%
Gondolom te is legalább 170cm magas vagy gyönyörű szőke hajad van égszinkek szemed feszes formás popsid tenyér e illő feszes melleid humorod van és intelligens sportos vagy . Vagy mégse és megis ekkora igényes van?
2017. jún. 4. 11:42
 19/90 anonim ***** válasza:
0%
d
2017. jún. 4. 11:42
 20/90 anonim ***** válasza:
74%
Fekete a hajam, de amúgy ja.:D
2017. jún. 4. 11:58
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!