Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért olyan szűk a nők preferencia skálája a párkeresés során, hogy a ffi-ak csak kb 20%-át tudják elfogadni?
Ebből is látszik,a nők megtehetik sajnos,hogy ennyire válogatnak manapság...ezért mernek ilyen kijelentéseket tenni.
Ugyanezt férfiként nemhogy nem teheted meg,de már annak is örülhetsz,ha egyáltalán nő közelébe juthatsz...
Vegyük alapul az átlag populáció férfi tagjait. 5-6 évnél idősebbel nem kezdek, mert nekem az sok, illetve 2 évnél fiatalabbal sem nálam. Marad a 18-26 éves korosztály. Ebből legfeljebb olyat választok, akihez egy óra vonattal oda lehet jutni legfeljebb, ami úgy 30 km táv.
Sajnálom, de nincsenek komplexusaim, és ragaszkodom a saját korosztályomhoz, illetve nem tudom elviselni a távkapcsolatot, próbáltam és soha többé olyan kínlódást a heti egy találkával. Ez pedig azért nem 20%-a a férfiaknak, hanem jóval kisebb rész, de egyszerűen ebből nem tudok engedni. A megmaradt rétegben meg kb. minden második férfi tetszik, már ami a külsőt illeti, tehát az átlagos számomra bőven jó (bár ez szubjektív, de statisztikailag elvileg ők is beletartoznak), ami szerintem nem egy óriási nagy válogatás, a belsőbe ne menjünk bele.
Szóval valahogy így. És amíg nekem ez a kis "20%-om", ami valójában 6-8%, addig másnak más. És az égadta világon nincs ezzel szerintem semmi baj.
21l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!