Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mindne rendben van velem? 22L
Köszönöm ezt a megtisztelő megszólítást mint "egy tag".
Igen ezt írtam, de egy kapcsolatba beletartozik az intimitás is, különben mintha csak barátok lennétek.
Ha együtt laksz egy férfival, és nincs intimitás mi különbözteti meg őt attól hogy ő "fiúd" vagy csak a lakótársad?
ma 15:13
ma 15:18
Régebben irt nekem egy férfi aki azt mondta hogy számára az ölelések,és az összebújások többet jelentenek mint maga az aktus,na ilyen férfit keresek azóta is.Sajnos ennek a férfinak törölték a nickjét és nem tudtam meg kicsoda is ez álomlegény.
Valamint nem tisztem téged befolyásolni, megváltoztatni, ezt tisztázzuk. Nyilván, ez a te életed, a te döntésed.
Mint említettem nekem is van olyan ismerősöm aki várna házasságig, nem ítélem el hiszen az ő döntése, de ebben benne van a kockázat hogy nem passzolnak szex téren. Ettől függetlenül lehet te fogsz ki egy olyan embert akinek nincs igénye egyáltalán szexre, te elfogadod és kész. Nem mondom hogy nem lehettek boldogok, de rizikós egy ilyen dologba belemenni, főleg így, hogy lényegében (gondolataidból kiindulva) te egy életre akarsz párt találni, nem pedig 2 évre házasodni.
Nehogy azt gondold. Ő csak lefeküdni nem akar bárkivel, egy szopika vagy egy belevaló petting simán belefér neki házasság előtt is.
Így védik ki a tilalmat a mély vallásosak is. Kúrás nincs, de minden más igen.
ma 15:23
ma 15:32
Az a baj a mai világgal hogy minden a szexröl szól már és titeket is beszippantott észrevétlenül,én még mindig hiszek a romantikus pasikban,amilyen sok magyar költő is volt.
Ezt az a pasi irta nekem még
egy magyar költőtöl idézte:
Szép est a szerelemre: jövel kegyesem kebelemre;
sír és fél a világ: jer velem, árva virág!
Mikor ölembe kaplak, zörren az üveges ablak
hajtsd a szivemre fejed; künn az eső megered.
Sűrün csillan a villám; bús szemed isteni csillám.
Míg künn csattan az ég, csókom az ajkadon ég.
Ó bár gyújtana minket, egy hamuvá teteminket
a villám, a vihar: boldog az, igy aki hal.
Mondhattam volna ezt én is, mert az ölelés, az összebújás, a csók tényleg nagyon fontosak de fontos a szex is. Van akinél nem minden a szexkörül forog, de beismerik vagy elfogadják hogy igenis számít. Arról pedig hogy így ítélsz meg ez a véleményem "Inkább utáljanak azért aki vagyok, mint szeressenek azért aki nem".
A költőkről pedig annyit hogy jó részük drogos, alkoholista, pajzán életet élt és nem egy volt meleg közöttük, amellett hogy volt nem egy házasságban lévő megcsalás.
Én nem kívánnék neked magyar költőt mint férj, és ez rossz szándéktól mentes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!