Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Yazio mi alapján írja a tippeket?

Yazio mi alapján írja a tippeket?

Figyelt kérdés

Előfizettem, de csak mert adott akciót, és hogy ne húzzák az időmet a reklámok.

Viszont a tippeknél írja, hogy alacsony az aktivitásom, figyeljek erre meg arra…

Ma pl 12 km-t mentem (18e lépés), volt egy itthoni edzés (40 p).

Nem tudom, mégis mennyi lenne a megfelelő…

ma 17:44
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Egy régi filmet keresek, a lenti bejegyzés alapján. Ha tudtok tippeket?

Egy régi filmet keresek, be volt mutatva a magyar tv ben is, szinkronos, valamikor a 90 évek végén, még amikor voltak a péntek esti erotikusnak mondott sorozatok. Egy jelenet van benne, amikor egy pasi megkérdezi telefonon a barátnőjét, hogy van e rajta bugyi, mivel...

Novellaelemzesi feladatot kaptam, de meg soha nem csinaltam ilyet. Esetleg ha tudnatok tippeket adni az alabbi novella elemzesere a megadott...

Elemezd Boccaccio: Dekameron 1. Nap 2. novelláját az alábbi szempontok szerint: - Mennyiben felel meg a novella műfajának? - Hogyan jelennek meg benne a Dekameront felépítő szerkezeti eljárások? - Milyen, az adott korra jellemző abban újdonságnak számitó...

Hasleszorítóból mi alapján választottatok méretet?

Amit kinéztem abból ám S, M, L méret, de fogalmam sincs melyiket rendeljem meg, nincs hozzá megadva hogy kb mekkora has mérethez valóak. Vagy rugalmasak? Köszi a tippeket

Halottam egy olyan naptárról, ami tud tippeket adni a hold állása alapján, valaki tud nekem erről mondani valamit?

Például, mikor érdemes diétázni, szőrteleníteni a testünket és ilyenek ...

17 éves vagyok. Fogynom kéne, de nem tudom hogy hogyan álljak neki. tudnátok adni esetleg bevált tippeket. Akár étrend, mozgás terén is?

Úgy érzem nincs elég akaraterőm. Egy kész program lenne az. Ami segíthetne. Amit a válaszok alapján összeállítok.

Van olyan oldal számítógépes játékokról, mint a filmekhez az Imdb, ami a bejelölt filmek alapján tippeket ad arra, hogy mit nézzek?

Illetve, ahol például beírom, hogy "Rome"/ "dragon", és kiad római témájú, vagy középkori, stb. játékokat?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!