Yazio mi alapján írja a tippeket?
Előfizettem, de csak mert adott akciót, és hogy ne húzzák az időmet a reklámok.
Viszont a tippeknél írja, hogy alacsony az aktivitásom, figyeljek erre meg arra…
Ma pl 12 km-t mentem (18e lépés), volt egy itthoni edzés (40 p).
Nem tudom, mégis mennyi lenne a megfelelő…
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Egy régi filmet keresek, be volt mutatva a magyar tv ben is, szinkronos, valamikor a 90 évek végén, még amikor voltak a péntek esti erotikusnak mondott sorozatok. Egy jelenet van benne, amikor egy pasi megkérdezi telefonon a barátnőjét, hogy van e rajta bugyi, mivel...
Elemezd Boccaccio: Dekameron 1. Nap 2. novelláját az alábbi szempontok szerint: - Mennyiben felel meg a novella műfajának? - Hogyan jelennek meg benne a Dekameront felépítő szerkezeti eljárások? - Milyen, az adott korra jellemző abban újdonságnak számitó...
Amit kinéztem abból ám S, M, L méret, de fogalmam sincs melyiket rendeljem meg, nincs hozzá megadva hogy kb mekkora has mérethez valóak. Vagy rugalmasak? Köszi a tippeket
Például, mikor érdemes diétázni, szőrteleníteni a testünket és ilyenek ...
Úgy érzem nincs elég akaraterőm. Egy kész program lenne az. Ami segíthetne. Amit a válaszok alapján összeállítok.
Illetve, ahol például beírom, hogy "Rome"/ "dragon", és kiad római témájú, vagy középkori, stb. játékokat?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!