Kalória számolással fogytam 1 hónap alatt csak 2kg-t. Mások hogy fogynak 1hónap alatt 5-10kg-t? Kevés a havi 2kg?
Azok, akik 5-10 kg-ot fogynak 1 hónap alatt és nem extrém túlsúlyosak, azok vissza is hízzák, ha abbahagyják, ráadásul "kamatostul".
A 2 kg nem sok, de nem is kevés, pont jó.
És sportoltok mellette?
Testsúlyotokat, testmagasságotokat megkérdezhetem?
Bocsi a sok kérdést, csak én 3 napja kezdtem orvosi utasításra kalóriát számolni. :)
Szerintem nagyon jól csinálod :) Sajnos sok-sok türelem és kitartás kell hozzá, de megéri :)
Egyébként én is inkább lassabban fogyók, mert legalább nem kínzom magam. Pl. ha elhívnak vhova, akkor tudom, h a társasággal ehetek és ahogy nem egy nap alatt fogytam x kilót, úgy nem is fog egy nap alatt visszajönni a pluszkiló :) Nálam a kulcsszó a mértéken van és nem azon, h sanyargassam a testem. :)
Remélem adott egy kis erőt neked a folytatáshoz, de ha nem akkor csak egy mondatot mondok (írok) neked:
Lassan járj, tovább érsz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!