Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Szerintetek meddig mehet ez így?

Szerintetek meddig mehet ez így?

Figyelt kérdés
Tegnap este kiszámoltam egy napi átlagos kalóriabevitelem,ami 400 kalória körüli. Nagyon kevés ezt tudom,ezzel szemben pedig kiszámoltam a kalóriafelhasználásom is,ami napi 2 óra nagyon intenzív súlyzós,statikus edzéssel,illetve futással,és edzéstartással 3000 körülire jön ki.( az életben maradáshoz szükséges ugye a koromból fakadóan kb. 1500-1800 körüli). Egyébként 44,9 kiló vagyok,17 éves és 169 centi magas).
2012. szept. 18. 11:07
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Ha nem akarsz heteken, max néhány hónapon belül kórházba kerülni, azonnal kezdj el normálisan enni!!!
2012. szept. 18. 11:16
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem max. pár napig mehet ez így.

De igazából az a 3000 felhasznált kalória túlzásnak tűnik, ennyit szerintem lehetetlen.

A 400 meg nagyon kevés, ha tényleg ezt csinálnád, kétlem, hogy ide írogatnál. Már rég kórházban lennél szerintem.

A 44,9 kiló meg gondolom te is tudod, hogy nem normális.

2012. szept. 18. 11:31
 3/11 anonim válasza:

17 éves vagy, fejlődő szervezet vagyis ez eléggé egészségtelen amit most csinálsz.

170 centihez nem gondolod h kicsit felszedned kéne magadra?

Biztonság kedvéért kiszámítottam a testtömeg indexed ami 15,76... ami sovány, és oldalakat ajánlgattak a "A helyes táplálkozás helyreállításához"

Szóval az én válaszom az lenne h jó lenne ha kicsit több kalóriát vinnél be. Mi akadályoz ebben? Nem szeretsz enni? Nincs időd?

2012. szept. 18. 11:32
 4/11 A kérdező kommentje:
Időm sincs,ma is hét órám van,és utána megyek két órás edzést tartani,utána hazaérek,tanulok,edzem,eszem még maximum egy almát...és ennyi. nem is nagyon jut eszembe hogy ennem kellene.
2012. szept. 18. 12:12
 5/11 anonim válasza:
De akkor előrelátóan, raknod kéne magadnak vmi tartalmas szendvicset vagy amit szeretsz és azt eszegetni míg haza nem szabadulsz, ez így azért elég kemény...
2012. szept. 18. 12:23
 6/11 anonim ***** válasza:

nem sokáig, és az egészséged fogja bánni, sőt már igy is csontsovány lehetsz.

menstruálsz még egyáltalán?

2012. szept. 18. 12:43
 7/11 anonim ***** válasza:

én több mint 4. hónapja vagyok úgy hogy napi 400-600kcalt eszem. mensim jó, vérképem tökéletes.. még jobb mint volt. ez idő alatt 11kg-ot adtam le. (mellette mozogtam is)

nem egészséges de nekem nincs semmi bajom. lassacskán elérem az álomsúlyt (még 4kg van hátra) és újra átszoktatom magam a 1200-1500kcal-ra :)

2012. szept. 18. 16:46
 8/11 A kérdező kommentje:
Igen,sovány vagyok,de izmosan sovány,mert mindig is rengeteget sportoltam,de most rengeteg programom van,itt a suli is,és így alakult. Tudom,hogy nem helyes,most értem haza edzéstartásról,de remekül ment ma is minden...mindegy. Én jól érzem így magam,csak érdeklődtem,és konyítok is elég rendesen ezen dolgokhoz,tudom kell majd változtatnom,de úgyis érzem a testem jelzésein,mert most például napi 3 órás mozgással tudom fenntartani az izmaim,de ezek látszat izmok,mivel nincs mit lebontania a szervezetemnek,ezeket éli fel.
2012. szept. 18. 17:32
 9/11 anonim ***** válasza:
Képzelem milyen intenzív lehet az a 2 órás súlyzós edzés 45 kilósan, napi 400 kcal fogyasztásával. :D :D :D
2012. szept. 18. 19:34
 10/11 anonim válasza:

16.46 Te buta p*csa..attól, hogy te úgy gondolod, hogy jó neked, még nem lesz az..

Nos kedves kérdező..elég sokáig húzhatod így. Én két évig csináltam..a végén már 2naponta 200kcal volt. És kórház, meg pszichiáter. Most 20kg-val nehezebben majdhogynem ugyanazok a gondolataim..folyamatosan jojózok..Most épp a 'leszarom a gyógyulást, újra vékony akarok lenni' periódusban vagyok. Ez egy k*baszott ördögi kör..és nem lehet belőle kiszállni..csak az elején. És te még az elején vagy szvsz. Most hagyd abba..Hetente +200 kcal, 1800kcalnál megállhatsz. De azért egy 50kg-t elkéne érned ám..ja mellesleg gondolom hullik a hajad rendesen..és épp pulcsiban ülsz a gép előtt.

2012. szept. 18. 21:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!