Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Most hogy is van ez?

Most hogy is van ez?

Figyelt kérdés
Ha nyers a hús akkor 2x annyit nyom, mint ha ki van sütve, mivel a fele víz. De melyik súlyt kell nézni ha kalóriaszámlálásról van szó?

2014. febr. 2. 09:58
 1/6 anonim ***** válasza:
Hát azért, ha ki van sütve, akkor csak akkor nem tartalmaz vizet, ha vízmentesen száraz, azaz se elrágni, se elharapni nem lehet.
2014. febr. 2. 10:23
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 anonim ***** válasza:
0%
Azt kell nézni, amilyen formában elfogyasztottad.
2014. febr. 2. 10:25
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/6 anonim ***** válasza:
A kalóriánál MINDIG a nyers, elökészített súlyt kell nézni. (Azt ugyanis elég nehéz lenne kitalálni, hogy mennyire szárítod ki sütés közben, és így igen nagy eltérések lehetnek.)
2014. febr. 2. 10:59
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/6 VWXYZZS ***** válasza:
Mindenből a nyerset kell lemérni, rizs, hús, zöldség stb.
2014. febr. 2. 11:00
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/6 anonim ***** válasza:
0%

Jó, okoskák, ezért kellett lepontozni?

Azon a számlálón, amit használok, az elfogyasztott forma számít. Én kérek elnézést.

2014. febr. 2. 12:17
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 VWXYZZS ***** válasza:
Azért kell lepontozni mert jó hülye vagy meg a számlálód is. A hentesnél hogy veszed a húst?
2014. febr. 2. 12:32
Hasznos számodra ez a válasz?

További kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!