Van más is a.k.inek nincs ideje takarítani a házban 1-3hós baba mellett és nincs segítsége?
A férjem nagyon későn ér haza minden nap mivel van vállalkozása is , így rám marad minden. Nagyszülők sem tudnak most még a babára sem vigyázni kicsit..
Más is van így?
Hasfájós és sír ha leteszem. Kaját is babyslingbe csinálok.
És előtte mindig tisztaság volt , most rettentően nehéz.
Az ok: nem alszik a babám csak ölbe , ha leteszem sír.
Igen ha aludna legalább 1-1 órát napközbe néha.
Nem szép hogy így beszéltek!
Köszi , más hintank van de benne bukik mindig ha hintazik.
Tiszta hányás és újra öltöztetem, majd csuklik ha sokat mozgatom, majd ha szopiztatom hogy elmuljon a csuklas kakil ,mert minden kaja után kb. akkor tisztába téves és így tovább..
De van hasonló mint az adamo hinta , megpróbálom.
(A babyhordozót felakasztom és majdnem ugyanolyan..szóval kipróbálom
Nyugi kérdező. Az ilyen nagyszájú nyert egy szobanövény gyereket és veri a mellét, hogy ő milyen csodálatos és ügyes. 😂😂 Közben el nem tudja képzelni, milyen egy hasfájós, nehéz természetű esetleg TE gyerek mellett. Meg is makkanna.
A "nehéz babákat az erős nők kapják, mert csak ők képesek megbirkózni ezzel. Kitartás.😘
El ne hidd a 17 hülyeségét. Ilyen kicsit még nem lehet semmihez hozzászokatni.
Az én fiam is ilyen volt. Sokat hordoztam, rajtam, ölben aludt. Érdekes módon 10 hósan járt 😱 És nem nem alszik velünk és csüng rajtam egész nap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!