Gyerekes/kisbabás anyukák, a férjetek/párotok hányszor jár el sörözni egy hónapban a haverokkal?
Figyelt kérdés
Milyen gyakran marad ki ugy hogy nektek kell egyedül fürdetni, netalán másnapos, stb. Zavar ez titeket? őszinte valaszokat várok, azt is irjatok meg mekkorak a gyerekek és mennyi idős az apa.2014. okt. 17. 08:20
61/63 anonim válasza:
Mi a baba kicsi kora óta beosztottuk,ki mikor megy el otthonról,és elmentünk együtt is.Általában én voltam aki többet maradt ki,párom ritkábban.Teljesen meg voltunk elégedve ezzel mindig is.1 fiunk van 3,5 éves.24-25 évesek vagyunk.
62/63 anonim válasza:
Nálunk a párom ( 30 éves) estig dolgozik, néha hazajön aztán megy is tovább,ha van plusz munka.De ha nem megy, akkor esténként főleg ha van jó foci meccs, akkor megnézi, közben megiszik 1-2 sört.De nem szokott másnapos lenni.Esténként nem szokott segíteni, mert mire hazaér, már többnyire már altatom a kislányomat( 6 hónapos). Hétvégén vagy ünnepekkor szokott segíteni a baba körül, vagy a főzésben, takarításban.Utána esténként szoktunk kettesben lenni, beszélgetünk, filmet nézzük, lazulunk, megiszunk nagy ritkán egy üveg finom bort.Vagy együtt megyünk el mindhárman sétálni vagy bárhova.De nekem ez így jó.:)
63/63 anonim válasza:
Az én férjemet rég kidobtad volna, az utóbbi időben mindig megy valajhova meló után, most is egy barátjának segít (állítólag persze...). engem már nem érdekel, majd lesz valahogy, addig jó, amíyg van nyugim:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!