Anyosom a tudtom nélkul lenyiratta a 4 éves lányom haját. Mit lehet tenni vele?
Én is ki lennék akadva. Nem a tíz centi miatt, hanem azért, hogy előtte nem kérdezett meg. (egyébként egy kislány vállig érő hajából tíz centi elég nagy rövidülést eredményez)
Szóval akármennyire jót is akart, ez nem volt szép tőle, teljesen mindegy, hogy ki vágta le.
Semmit. Beszéljétek meg anyóssal, hogy ilyen döntéseket ne hozzon meg egyedül. Azon kívül, a gyerek előtt még véletlenül se legyen vita a nagymamával!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ez mindennél fontosabb. Inkább csapkodja magát mindenki a földhöz, de a gyerek ne tudjon erről semmit.
Érezze jól magát a gyerek, ez a lényeg!
Hát én elájultam volna. Férjed mit szólt?
Szerintem ne okozz még jobban neki lelki sérülést a pónis csattal... Főleg, ha magába zárkózott, ne a gyereken vezesd le a feszkót.
" A kérdező kommentje:
Nem, nem orul, mert miutan kerdezte mondtam neki, hogy igy mar nem tudom osszefogni a hajat a kedvenc ponis hajgumijával, fonni se lehet mert annyira rovid lett."
Bravo. Persze, hogy nem örül, mikor csupa negatív dolgot mondasz szegénykének.
Próbáld már ki, hogy dicséred, milyen jól áll neki az új frizura! Fogadni merek bármire, hogy rögtön örülne.
Anyuka, azért elég jó vagy érzelmi zsarolásban... szegény gyereked mire felnő...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!