Terhes vagyok, mondjam el otthon? Még azt sem tudom, hogy mit kéne tennem, eléggé váratlanul jött, kicsit el vagyok keseredve. Meghallgatnátok?
Üdv,
Tulajdonképpen legjobb barátnőm után ti tudjátok meg először ezt, mert a barátom síelni van, a szüleimnek meg még nem mondtam semmit. Tegnap este csináltunk a barátnőmmel egy tesztet, ami pozitív lett. Aztán ma reggel is, ami szintén. Nagyon sok érzés kavarog most benne, ezért is jöttem ide kiönteni a lelkem. 21 éves vagyok, egyetemre járok és még van 1 évem. Barátommal 2 éve vagyok együtt. A vele való kapcsolatomról annyit, hogy szeretjük egymást, de én már nem szeretem annyira Őt, mint az elején. Jó ember, helyes, alapvetően egy jó pasi, okos is, sok lánynak tetszik. Az elmúlt hónapokban kicsit megváltozott, a sikertelenségéből adódó fezsültséget rajtam vezeti le és ez nekem nem tetszik annyira. Nem terveztem vele soha esküvőt, meg családot, mert ebbe konkrétan nem gondoltam bele, carpe diem szerint éltünk és szerettük egymást. Nagyon félek, hogy mi lesz most, egyáltalán nem számítottam erre a lehetőségre, mert szedtem rendesen a tablettát és kiborított, hogy megtörtént. Ma egész nap olyan voltam, mint egy élő halott, csak bámultam magam elé. Tulajdonképpen még fel se fogtam és nem akartam elmenni nőgyógyászhoz. Szerencsére legjobb barátnőm velem volt, nemrég ment el. Nem tudom, hogy mit kéne tennem most, össze vagyok zavarodva. Holnap hívjam fel anyut? Hazamenni most nem akarok, én fővárosban vagyok, anyuék vidéken. Annak is örülök, ha csak elolvassátok, valahol ki kellett adnom magamból az érzéseimet.
Szia, végül voltál orvosnál? Annyira pici az esélye tabletta mellett teherbe esni. Nem is tudom... Carpe diem...
Ha jó a kapcsolatod Édesanyáddal, doki után hívd fel mindenképp.
És ne sírj kérlek. Ha a barátod jó ember, akkor biztos jó apa lesz. Megváltozik minden, de a világ legszebb dolga történik Veled.
A párodnak mondd el,ő a másik érintett.
Aztán közösen személyesen a szülőknek.
nem vagy fiatal a gyerekvállaláshoz,de ha már nem szereted a párod,úgyis el fognak válni az útjaitok,ha van baba ha nincs.
A babát nem vetetném el,ha nem akarod megtartani,add örökbe,sok meddő pár van Mo.-on.
Egy nagy ölelés és sok erőt neked a döntéshez!
L/25
Az első 21:33-asnak: Most mért írtad ezt a végére? Védekeztek, úgy csúszott be a gyerek, te meg úgy írod, mintha nem védekeztek volna, és ahhoz meg semmi közöd, hogy szereti e vagy sem. Bocs, ez kibukott belőlem.
Kérdező: Gondoljátok át jól, először én is azt mondom, hogy pároddal beszélj. Ha már most úgy érzed, hogy nem annyira szereted őt, mint az elején és nem látsz esélyt arra, hogy újra fellángolj, akkor én nem tartanám meg a kicsit. De bárki bármit mondjon is itt, nektek kell döntenetek.
Az, hogy nem szereted annyira, mint az elején, az természetes. Nem lesz már soha olyan izgalmas, romantikus, és érzéki a kapcsolatotok. Helyette jön majd a szeretet, a meghittség, a barátság, az alkalmazkodás (sokkal jobb!). Persze remélhetőleg.
Azt a szót, hogy "pasi", pedig felejtsd el. Írásban, kimondva, a Ő előtte, a barátnőid előtt. Ő már a gyermeked apja, aki maximális tiszteletet érdemel, ha el nem játssza. De ezt meg kell előlegezned neki.
És ne számíts rá, hogy kitörő örömmel fogja fogadni, már csak az államvizsga miatt sem. Viseld el, hogy eleinte nagyon meg lesz ijedve, ideges lesz, esetleg ostobaságokat fog beszélni. Adj neki egy pár hetet (amíg még dönthetsz), DE: mindenképpen azonnal, és őszintén mutasd ki az érzéseidet az ő véleményéről, hogy tudja, hányadán álltok.
Szia!
Hát tényleg nagyon nehéz helyzetben vagy. Szerintem is először a barátodnak mondd el, aztán pedig a szüleidnek. Nem tudom, hogy áll a családod, illetve a barátod családja anyagilag, de én a helyedben mindenképp megszülném a babát. Már egyrészt csak azért is mert sosem lennék képes megölni a saját gyerekemet, de egy gyerek az egy egész életre szóló döntés és ha felnő, meg fogja hálálni neked a sok nehézséget, már csak a létezésével is. Valóban nagyon nehéz lehet a suli mellett, nem tudom, az lehetséges-e, hogy levelezőn végezd el az utolsó évedet az egyetemen. A családod segítségére mindenképp nagy szükséged lesz. Ha tényleg nem szeretnéd megtartani a babát, akkor add örökbe. Remélem, sikerül megbeszélni otthon és utána a lehető legjobb döntést hozni! Majd írj, hogy mi volt!
ma 21:33
Tudod én szivesen lennék meddő mivel már van egy fiam (pszihésen s testileg is teljesen kikészített a terhesség, szoptatás) és nem akarok többet. A legbiztosabb ha az ember elvan kötve azt meg csak 30-40 körül vagy 3gyerek után végzik el Magyarországon!!!! Ugyhogy marad mindenkinek a gyógyszer, spirál és társai amikért azért fizetünk, használunk és izgulunk, hogy csak akkor legyen babaáldás amikor felkészültünk rá!!!
Mindnek van hibaszázalékja ami nem a kérdező és a többi nő hibája, megtette amit tudott ellene!
Szexuális élethez pedig szerintem egy 21 évesnek igazán van joga s nemkéne elitélni.
ma 21:56 vagyok
Ha gondolod irhatsz privat uzenetet is nekem, en majd szivesen vissza irok neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!