Meddig tűrnéd szó nélkül, hogy a bátyádat a felesége évek óta totál tönkreteszi lelkileg?
Figyelt kérdés
Nem szóltam bele soha, de a testvéremből a szüleim konkrétan papucsot neveltek. Főleg anyám. Én a húga vagyok, de ami megy évek óta, kezd nagyon durván idegesítő lenni számomra. Hozza-viszi munkába, amit kiejt a száján, annak úgy kell lennie, tudnám sorolni. Csendes gyilkos. Félek, hogy nálam egyszer szakad el a cérna, de akkor nagyon. Ha nem áll ki magáért, de látod, hogy szarrá ócsárolják, mit tennél a helyemben? (Merthogy elvileg semmi közöm hozzá, de a bátyámat sem akarom folyamatosan megalázva látni.) Lassan elfogy lelkileg...2022. jan. 28. 15:20
41/133 anonim válasza:
Kérdező, erre felelj: a bátyáddal beszéltél már? Ő mondja, hogy nem bírja és tönkremegy idegileg, vagy te feltételezed?
42/133 anonim válasza:
Jó, de úgy se lehet élni hogy soha semmire nem költünk. Azért manapság egy szárítógép nehogy már luxus legyen, vagy egy normális konyhabútor. Ezért utálatod a feleségét, szerinted ez túlzás?
Amúgy amit össze vissza idefirkantottál, az nem volt egyértelmű.
43/133 anonim válasza:
Én hiszek neked, egyértelmű, ismered a tesód, de hozzászólók többsége önmagát sem ismeri, nemhigy
44/133 A kérdező kommentje:
Ezt a húsoscsontos témát meg szerintem hagyjuk! Semmi köze egyiknek a másikhoz, azaz az én kérdésemhez. Elhíresült, de pont nem érdekel. A végén még kiáltsátok ki, hogy kamu. Hátha törlik.
Az a gondom, hogy ez tényleg valós kérdés részemről. Féltem a bátyámat,mert mentálisan kezd tönkremenni.
2022. jan. 28. 17:04
45/133 anonim válasza:
Ja hogy nem mondja... akkor ez az egész csak a te feltételezésed. Mi lenne, ha beszélnél vele? A bátyád felnőtt ember, kéretlenül ne avatkozz bele az életébe.
46/133 A kérdező kommentje:
41.! Nem. Nem beszél róla. Frusztrált, ideges, csendes lett.
2022. jan. 28. 17:06
47/133 anonim válasza:
*nemhogy a testvérét. Hihetetlen mennyi fellengzős, magát okosnak gondoló, ostoba ember van itt. Nagyon sokan el vannak nyomva a való életben, innen is látszik és itt élik ki magukat, itt fröcsögnek! 😂😂
48/133 anonim válasza:
Mást nem tehetsz, mint leülsz vele ezt megbeszélni. De ha ő nem akar változtatni, vagy a felesége nem fog beismerni semmit, akkor úgyis hiába minden. Lehetne itt őket terápiára küldeni meg minden, de gondoljatok egy ilyen nő ebbe belemenne?
49/133 anonim válasza:
48. Milyen nő? Amelyik szárítógépet akar? Az a legaljasabb fajta. Én még mindig nem értem mi a sógornő bűne…
50/133 anonim válasza:
Én még mindig nem értem miért nincs magánszférátok, élettelenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!