Tényleg nekem kéne kiszolgálni a felnőtt (nálam idősebb!) testvéremet?
27 éves nő vagyok, szerencsére elég jó helyzetben élek az átlaghoz képest. Nekem van egy átlagosan fizető logisztikai ügyintéző állásom, a féjem pedig medior alkalmazásfejlesztő, így az ő bevételének hála, van lehetőségünk kényelmesen élni és félretenni is.
A probléma ott kezdődik, hogy a nővérem (29 éves) teljesen csóró, egyedülállóként él nettó 207 ezres tanári bérből albérletben. Senki nem kényszerítette, hogy ilyen szarul fizető dolgot tanuljon, ő választotta ezt magának.
És anyukám mostanában állandóan engem zaklat olyanokkal, hogy hívjam meg a nővéremet valahova enni, vagy fizessem be kettőnket valami utazásra, mert ő maga úgysem tudná megengedni magának.
Én viszont ezt nem szeretném, felnőtt vagyok, saját élettel. Ott a lehetőség a testvéremnek is, hogy tanuljon ki valami normálisan fizető szakot, vagy keressen magának pasit, de ő teljesen életképtelen ezekhez.
Jogosan érzem azt, hogy anyukám követelései alaptalanok? Nem gondolom, hogy nekem kéne szórakoztatni őt, csak mert szarul keres.
80
És ki a fenét érdekel, mennyit keresel? Erre vagy olyan nagyra? A növéred valszeg EMBERILEG sokkal többet ér nálad, ahogy beszélsz a családodról.
Ezt erősen kétlem. :D Titkárnőket nem fizetik túl. Lehet, hogy pár ezerrel többet viszel haza de sokkal többet tuti nem.
De ha így lenne sem lennék olyan büszke egy ilyen értelemetlen munkára.
Gondolom diplomád sincs.
414et viszel haza a férjed még jobban keres és sajnálsz a nőveredtől egy ebédet?
Komolyan egyre szebb ez a történet. 😝
Ki mondta, hogy titkárnő vagyok?
Logisztikus. BME-s logisztikai mérnök diplomával. Nemzetközi fuvarozási cégnek dolgozom, de csak alkalmazottként, nem én vagyok itt a főnök.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!