Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Ti a fasírtba zsiradékban...

Ti a fasírtba zsiradékban megfonnyasztott hagymát tesztek vagy nyerset? Nekem az anyukám az előbbi módon, az anyósom az utóbbi módon készítette, és nem érzek különbséget.

Figyelt kérdés
A családi hagyományt követően és megfonnyasztom, de lehet, hogy ez időpocsékolás. Az interneten véletlenszerűen kattintva 2 ilyet, 2 olyat, sőt 2 hagyma nélkülit találtam.

2019. aug. 7. 12:45
 1/9 anonim ***** válasza:
70%
Mi nem teszünk bele hagymát, csak összetört fokhagymát. :)
2019. aug. 7. 13:00
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/9 anonim ***** válasza:
64%
Reszelt fokhagymát semmi más bonyolítást .
2019. aug. 7. 13:03
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Én a fonnyasztottat, bár évekig csináltam nyerssel, nekem a fonnyasztott ízű jobban bejön.

És a másik, hogy bár nagyon-nagyon apróra vágom a hagymát, a nyersnél előfordult, hogy éreztem a félig főtt hagymakockát, a pirítottnál soha.

2019. aug. 7. 13:07
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Teljesen mindegy , én hol így hol úgy szoktam, mikor milyen kedvem van.

Elrontani szinte nem is lehet.

2019. aug. 7. 13:29
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/9 anonim ***** válasza:
87%
Sosem fonnyasztottam meg, ennek ellenére egyszer sem találtam a fasírtban hagymadarabot. A dolog lényege, hogy finomra kell vágni a hagymát, alaposan szét kell keverni a húsban, és hagyni kell állni a keveréket a hűtőben egy kicsit.
2019. aug. 7. 13:32
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/9 anonim ***** válasza:
85%
Nem tudom mérvadó e a válaszom, mert vega fasirtot szoktam csak csinálni, de abba nyersen rakom a hagymát, ha rakok bele egyáltalán. Fohagyma viszont alap és azt is mindig nyersen.
2019. aug. 7. 13:54
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/9 qkker1 ***** válasza:
100%
Mi nyersen rakjuk bele, de van olyan ismerősöm, aki megfonnyasztja.
2019. aug. 7. 14:06
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/9 anonim ***** válasza:
87%
Én a hagyományos magyar fasírtba nem teszek vöröshagymát, csak fokhagymát. Viszont szoktam készíteni egyéb húsfasírtokat, mint pl. az erdélyi mics, hamburgerpogácsa stb. de mindig nyersen keverem bele a hagymát, teljesen jó, átsül. Szerintem nem sok jelentősége van, fölösleges időpocsékolás.
2019. aug. 7. 14:33
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/9 anonim ***** válasza:
28%
Utálom a hagymát, úgyhogy nem teszek bele
2019. aug. 8. 11:16
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!