Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » A sertés karajnak (minthogy...

A sertés karajnak (minthogy könnyen kiszáradó hús) melyik a legideálisabb elkészítési módja?

Figyelt kérdés
2019. aug. 12. 12:51
 1/5 Varga Péte4 ***** válasza:
80%
Vállalva, hogy az ínyencek lehurrognak, csak ideírom, hogy miként szeretem: Rántott hús vastag bundában. (A tojás után újra liszt - tojás - morzsa ) Saláta körettel persze.
2019. aug. 12. 13:18
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:
77%
Rántott hús!!!
2019. aug. 12. 13:46
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 anonim ***** válasza:
61%
Vékonyra szeletelve, liszt, tojás+liszt, tojás, gyors sütéssel. Én így szoktam. Legfinomabb meggyszósszal.
2019. aug. 12. 14:25
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 anonim ***** válasza:
76%
Kolbásszal töltve
2019. aug. 12. 15:17
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 anonim ***** válasza:
93%
Szafttal tálalva a legjobb, így elnyomja a szárazságát. Lecsós szeletnek, gombamártással tálalva, hentestokánynak, budapest szelet, esetleg gordon bleu, mátrai borzas, tejföllel sajttal tepsiben sütve, egyben sütve baconbe tekerve, hamis wellington. De a legjobb mindenképp szafttal
2019. aug. 12. 20:29
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!