Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » A kovászt etetésnél kell keverni?

A kovászt etetésnél kell keverni?

Figyelt kérdés

Ha kovászt teszünk el, akkor első alkalommal a lisztet és a vizet csomómentesre kell keverni. Ez minden leírásban benne van. De arra nem találtam semmit, hogy amikor etetésnél beleteszem az új kanál lisztet és vizet, akkor kell-e keverni, vagy csak otthagyom a massza tetején.

Ti hogy csináljátok?



2019. szept. 17. 09:04
 1/2 dornstadter ***** válasza:
100%

Termeszetesen el kell keverni olyankor is jo alaposan, hogy ne maradjanak szaraz liszt csomok.

Erdemes eloszor a vizzel jol elkeverni a kovaszt, majd azutana alaposan belekeverni a lisztet.

2019. szept. 17. 09:17
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim ***** válasza:
82%
Persze, hogy el kell keverni. Gondoltad, hogy az élesztőgombák majd egyenként járulnak oda, hogy éhen ne haljanak?
2019. szept. 18. 17:03
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!