Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogyan lehet szép "márványossá...

Hogyan lehet szép "márványossá" tenni habokat?

Figyelt kérdés

Szóval ami tényleg szépen néz ki, azt hogy kell csinálni?


Nem olyat szeretnék, hogy pár petty a habba, és kicsit elmaszatolom, vagy esetleg úgy összekeverem, hogy egyöntetű színe lesz, nem. Hanem hogy olyan szép hosszú vonásszerű mintázatok legyenek...


Két dologra szeretném most, egyik csak pár pohárkrém... Nagy kelyhekbe fogok nyalánkságokat tenni, tetejére tejszínhabot, és a tejszínhabba darált mogyorót és folyékony csokit szeretnék MÁRVÁNYOSAN keverni! Tehát nem csak a hab tetejébe szórni, hanem gusztán belekeverni!


MÁsik, máglyarakás tetejére tojásfehérjehabot, abba szeretnék szintén darált mogyorót és eperlekvárt keverni ízlésesen.


Hogy vitelezzem ki???


Eleve amiben a habokat felverem, még ott abban tegyem hozzá a belekeverni valót? Ott forgassam össze? Vagy amiben tálalom/sütöm, ott adjam hozzá és keverjem valahogy? S hogy?



Értitek mire gondolok....? :)

Nehéz megfogalmazni, de akinek ebben van gyakorlata, megírná, hogyan csináljam?



2020. jan. 1. 10:46
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
A felvert habra csöpögtetsz a szinezékböl és hurkapálcával elhúzogatod több irányba, nem kevered
2020. jan. 1. 11:45
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 A kérdező kommentje:

Ööööö, na igen, nem tudtam jól leírni... Szóval nem ez a pár pötty ide-oda és huzogatás, szóval nem, nem mint az Eszterházy tortánál, stb....


Sok krémnél ez nem működik! Nem csak a felületére szeretnék az ízesítésből, hanem bele is! Darált mogyorót nem lehet csak úgy pálcikával belehuzgálni.

Egyfajta megoldást szoktam fakanállal alkalmazni, de nem az igazi, ezért kérdezem. (Ja és a pöttyhúzigálós játék felejtős).

2020. jan. 1. 16:25

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!