Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Sok a lé a csirkepaprikáson,...

Sok a lé a csirkepaprikáson, mit csináljak? Öntsem le, vagy még fog párologni főzés közben?

Figyelt kérdés
2010. júl. 23. 13:05
 1/5 anonim ***** válasza:
Vedd le a fedőt és úgy besűrűsödik.
2010. júl. 23. 13:13
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim válasza:
Vagy tunkoljátok ki uzsira finom, puha kenyérrel... :) Nyammm. Össze is futott a nyál a számban :)
2010. júl. 23. 13:26
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 anonim válasza:
Én is azt tanácsolom hogy vedd le a fedőt,el0párolog majd a sok lé.
2010. júl. 23. 13:26
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy már késő, hisz a csirke gyorsan fő. De valóban, le kéne szedni egy kicsit belőle, csak vigyázz, hogy ne a zsirját. ,ha még igy is sok, csaljál egy kicsit .Egy kis leszedett, és lehütött lében keverj simára egy kis lisztet, és főzd bele.Be fog sürüsödni. Ugyanezt lehet tejföllel is.
2010. júl. 23. 13:29
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 anonim ***** válasza:
Ha szeretitek a tejfölöst akkor tegyél bele habarást.
2010. júl. 23. 14:32
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!