Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mennyire nehéz mátrai borzaská...

Mennyire nehéz mátrai borzaskát készíteni? Írnátok bevált recepteket, és hogy mire figyeljek, hogy ne rontsam el? (főzésben nem annyira tapasztalt, 26 éves férfi vagyok 😁)

Figyelt kérdés

2020. szept. 4. 14:57
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Én ezt a receptet követtem, nem annyira bonyolult, elsőre jól sikerült.

2020. szept. 4. 15:08
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 A kérdező kommentje:
1# köszönöm a receptet! A burgonyamasszának kb milyen sűrűségűnek kell lennie? Csak mert nem írják, hogy pontosan mennyi liszt kell a masszába. Kb mint egy krumplipüré? Vagy annál sűrűbb legyen?
2020. szept. 4. 15:16
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Köszi #1-es!

Vittem a linket, jó lesz ez nekem is! :))

2020. szept. 4. 18:23
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Én olyanra fogom, mint a nokedli tészta, sűrűn folyósra.

Ha túl híg, le fog róla csurogni és nem marad bunda, ha túl sűrű, akkor pedig félő, hogy túl vastag lesz és nem sül meg rendesen.

2020. szept. 4. 20:33
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!