Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogy lesz sok szaftja a...

Hogy lesz sok szaftja a porkoltnek???

Figyelt kérdés
Probaltam tobb hagymaval 2fej hagyma fel kg hushoz,probaltam tenni bele lecsobol is,de nem az igazi ☹️Otletek?
okt. 10. 09:24
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
58%

11-et is jól lehúztátok, miközben teljesen igaza van, hogy a szaft fele az víz.

Még a sertés meg a csirke húsnak is 70 százaléka víz.

A hagymának is 80 százalék feletti.


Szóval nem kellene itt ész nélkül lehúzogatni mindenkit.

Remélem szégyenlik magukat, akik elkövették.

okt. 12. 16:26
Hasznos számodra ez a válasz?
 22/26 anonim ***** válasza:
45%
#20-as Igen mindenki tudja, hogy nem pépesítünk hagymát pörkölthöz. Ha a cél a krémes, síma pörkölt alap, azt csak készen pürésítjük, paszírozzuk; de nem ez volt a kérdés.
okt. 12. 16:28
Hasznos számodra ez a válasz?
 23/26 anonim ***** válasza:
75%

20-as én eleve úgy csinálom,sose volt keserű, csak ha a paprika volt rossz.

Illetve van amikor beteg a hagyma, akkor kicsit másabb, sötétebb a színe, na akkor is rossz lesz az íze, kicsit kesernyés.


Amúgy én nem pontozok elvből, szerintem nem ér semmit ez a pontozgatás, mondjuk valahol megértem a "pontozókat"is, nekik ez a véleménye, nincs ebben semmi szégyelendő.

okt. 12. 18:35
Hasznos számodra ez a válasz?
 24/26 anonim ***** válasza:

23,


Jól értem, hogy nyersen turmixolod a hagymát ?

okt. 12. 18:55
Hasznos számodra ez a válasz?
 25/26 anonim ***** válasza:
41%
Én fél hagymát szoktam használni a fél kg húshoz. Először zsíron megpirítom a hagymát, hozzáadom a pirospaprikát, majd a húst. A húsnál megvárom, míg kifehéredik, majd jöhet a só, ételíztesítő, pici bors és őrölt kömény. Majd felöntjük egy pici vízzel, és levesszük közepes hőfokra. Én általában sertéshúst használok egyébként. Na, közepes hőfokra levevés után hagyjuk főni egy háromnegyed órát minimum. Nem kell két órákat főzni, kivéve, ha vadhús, mivel az ugye keményebb. Nekem mindig szép, sűrű, vöröses szaftja lesz a pörköltnek. Anyukám így csinálta, így én is így csinálom.
okt. 13. 21:08
Hasznos számodra ez a válasz?
 26/26 anonim ***** válasza:
41%
25-ös vagyok. A paradicsomot és paprikát (amiket úgyis kiveszek a főzés végén) a fűszerekkel együtt adom a húshoz. Csak ez véletlenül kimaradt. Fél paradicsom és egy kis darab tévépaprika.
okt. 13. 21:10
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2 3

További kérdések:





Minden jog fenntartva © 2020, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info@gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!