Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Brassóit készítenék, Milyen...

Brassóit készítenék, Milyen húsból legyen?

Figyelt kérdés
Sertésből az oké, de annyiféle része van. Olyan kellene, ami hamar megpuhul.
2010. aug. 10. 07:03
 1/5 anonim ***** válasza:
Soványabb tarja a legjobb, de ha még soványabban szereted, akkor lapocka vagy comb - karajt semmiképpen ne vegyél hozzá, mert rettentö száraz lesz.
2010. aug. 10. 07:32
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:
Egyetértek az előzővel. De feltétlen zsírral csináld,ne olajjal.
2010. aug. 10. 07:35
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 anonim ***** válasza:
Szerintem comb-ból a legjobb, mert az nem lesz száraz és fujtós :)
2010. aug. 10. 07:43
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Sertés comb, vagy lapocka. Én mondjuk pulyka medalionból is szoktam csinálni, isteni finom ízes és szaftos abból is.
2010. aug. 10. 09:10
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Sem zsír,sem olaj nem kell bele!

Illetve a füstölt szalonna amit alápirítasz ,annak a zsírja kell!

Én is soványabb tarját,hosszúkarajt,vagy szüzet ajánlok bele!

2010. aug. 10. 10:01
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!